HANİFİ SURUN

HANİFİ SURUN

CHP Çayırova’da inanmışlık ruhu

CHP Çayırova’da inanmışlık ruhu

CHP Çayırova İlçe Başkanı Binali Eniş ilçe başkanı seçildiği günden beri başarılı çalışmalar ve işlere imza atıyor.

Ülke kader seçimine giderken hiçbir seçim tecrübesi olmayan CHP’li Binali Eniş diğer ilçe başkanlarının tümünü geride bırakacak çalışmalar yapıyor.

Ne mi yapıyor Binali Eniş?

1991 yılından bugüne kadar CHP Çayırova’da görev almış belde başkanları ve ilçe başkanlarıyla toplanıyor.

CHP’nin Çayırova’da başarılı olması bu son derece önemli bir toplantı idi.

CHP’nin seçimleri kaybetmesinden en büyük hatası veya yanlışı zaten hep parti içi kavgalar oluşturuyor.

Bunun önlenmesi için CHP’li Binali Eniş’in 1991 yılından bugüne kadar CHP Çayırova’da görev almış belde başkanları ve ilçe başkanlarıyla toplanması son derece yerinde bir çalışma olmuş.

Bununla da kalmıyor Binali Eniş.

Sürekli sahada olan CHP Çayırova İlçe Kadın Kolları’nın çalışmalarına ne zaman baksam veya görsem CHP’li Binali Eniş’in eşi Müjgan Eniş’in de olduğunu görüyorum.

Binali Eniş’in eşi Müjgan Eniş’in kadın kollarının bir üyesi gibi ilçe kadın kolları ile evlere ziyaretlerden tutun da Çayırova’ya gelen depremzedelere kadar hiç durmadan çalışıyor.

Sadece Binali Eniş değil eşi Müjgan Eniş de sürekli sahada olması hem kadın kollarına hem de CHP’li diğer kadınlara büyük bir moral ve motivasyon veriyor.

Yani Eniş ailesi ailecek sahada ve CHP’nin Çayırova’da başarılı olması için çalışıyor.

CHP’li Binali Eniş sürekli CHP Çayırova İlçe Kadın Kolları ile sürekli bir araya gelerek toplantılarına dahi katılıp birlikte bir ekip olarak çalışmalar yapıyor.

Sadece kadın kolları ile değil ilçe gençlik kolları ile de sürekli iletişim ve toplantılar yapan CHP’li Eniş geçtiğimiz hafta sonu CHP’li gençlerle kahvaltıda bir araya geldi.

İlçe binasında gerçekleşen kahvaltıda ne yalan söyleyeyim ilk kez bu kadar genci bir arada gördüm.

CHP Çayırova İlçe Başkanı Binali Eniş ve ilçe yönetimi, ilçe kadın kolları ile ilçe gençlik kolları, meclis üyeleri ve il başkan yardımcısı Baran Aydın ile birlikte tam bir ekip olarak çalışıyorlar.

Bu ekip çalışmasının neticesini Çayırova’da kime sorsam şunu söylüyor, “CHP’liler hiç olmadığı kadar sahadalar. Çayırova’da CHP saha ve psikolojik üstünlüğü yakalamış durumda.”

Dilerim CHP Çayırova’nın sahada yakaladığı bu saha ve psikolojik üstünlük seçimlerde sandığa da yansır.

Son olarak CHP Çayırova İlçe Başkanı Binali Eniş ve ilçe yönetimi, ilçe kadın kolları ile ilçe gençlik kolları, meclis üyeleri ve il başkan yardımcısı Baran Aydın ile bu çalışmalara destek veren tüm partilileri tebrik ediyor ve çalışmalarında başarılar diliyorum.

Bu yazı toplam 885 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
HANİFİ SURUN Arşivi