HANİFİ SURUN

HANİFİ SURUN

CHP Çayırova’da beklenen oldu

CHP Çayırova’da beklenen oldu

Cumartesi günü Gebze Teknik Üniversitesi’nin mezuniyet töreninin ardından CHP Çayırova İlçe Örgütü’nün olağanüstü ilçe kongresini takip etmeye gittim.

Meslektaşım Semih Bodur ile birlikte kongrenin gerçekleştirildiği Çayırova Belediyesi Kültür Merkezi’ne vardığımızda oy verme işleminin başladığını gördüm.

Mezuniyet töreni nedeniyle hem ilçe başkanı adaylarının hem de CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı’nın konuşmalarını kaçırmışım.

Kültür merkezinde bulunan başta CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı olmak üzere tanıdık tüm isimlerle selamlaşıp hal hatır sordum.

Ardından CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı başka programlara katılmak için Çayırova’dan ayrılınca bende başladım kulis bilgisi toplamaya.

Kongre gününde görüştüğüm tüm partililer kongre öncesinde söylediklerinin hemen hemen aynısını söylediler.

Kongrede kazananın kim olacağını belli idi.

Sadece alınacak oylar konusunda bir iki rakam farklı çıktı.

Oy verme işlemi bitip oylar sayıldığında da görüldüğü gibi CHP Çayırova’nin yeni ilçe başkanı Binali Eniş oldu.

İlçe başkanı seçilen Binali Eniş ve ilçe yönetimine yeni görevinde başarılar diliyorum.

CHP Çayırova İlçe Başkanı Binali Eniş’in işi artık daha da zor.

Olağanüstü ilçe kongresinin ardından CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı’nın da kongrenin bitiminde kendisini uğurlamaya gelen Binali Eniş’e ve diğer tüm partililere dediği gibi, “Çayırova’da birlik ve bütünlüğü sağlamamız lazım. Buralar size emanet. Buraları en kısa toparlayıp biran önce çalışmalarımıza başlamamız lazım.”

 CHP Çayırova’da olağanüstü kongre süreci ve öncesin eski ilçe başkanı Cihan Soyluçiçek’in sağlı sorunları nedeniyle çok vakit kaybetti.

CHP Çayırova İlçe Başkanı Binali Eniş’in ve yeni yönetiminin biran önce vakit kaybetmeden sahaya inip önümüzdeki kader seçimi için başta sandık ve okul sorumlusu ile öbek çalışmasına başlaması gerekir.

Diğer ilçe başkanı adayı olan Suna Çınar başta olmak üzere Çınar’a destek veren isimlerin de sandık sonucuna saygı gösterip el ele vererek CHP’nin Çayırova’da başarılı olması için Binali Eniş’e destek vermelerini dilerim.

Son olarak şunu söylemek istiyorum.

CHP Çayırova Eski İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek’in CHP’y verdiği emekleri kimse yok sayamaz.

Cihan Soyluçiçek CHP için en önemli olan sağlığını dahi kaybetti.

O nedenle Cihan Soyluçiçek’e bu emekleri için bir teşekkürün edilmesini dilerim.

 

Bu yazı toplam 1982 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
HANİFİ SURUN Arşivi