HANİFİ SURUN

HANİFİ SURUN

Büyükgöz’e yakışmadı

Büyükgöz’e yakışmadı

Günlerdir Gebze kamuoyunu meşgul eden bir konu var.

 

Konunun muhatabı CHP Gebze Belediyesi Meclis Üyesi Sayın Halil İbrahim Başçiftçi ve Gebze Belediye Başkanı Sayın Zinnur Büyükgöz.

 

Konuyu kısaca anlatmak gerekirsek CHP Gebze Belediyesi Meclis Üyesi Sayın Halil İbrahim Başçiftçi aynı zamanda Gebze Hasköy Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı.

 

Gebze Hasköy Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu resmi olarak Gebze Belediye Başkanı Sayın Zinnur Büyükgöz’ü ziyaret ediyor.

 

Ziyarette Gebze Hasköy Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı sıfatıyla Sayın Halil İbrahim Başçiftçi sanayi sitesinin yeni bir yere taşınması için Sayın Zinnur Büyükgöz’den bir yer talebi veya takası olması yönünde görüş alışverişinde bulunuyor.

 

Konu o görüşmede kapanması gerekirken Sayın Zinnur Büyükgöz bu konuyu Gebze Belediyesi Ekim ayı olağan meclis toplantısında ilgili olmayan bir konuyla ilişkilendiriyor.

 

Durum böyle olunca CHP Gebze Belediyesi Meclis Üyesi Sayın Halil İbrahim Başçiftçi de önceki gün gerçekleşen Gebze Belediyesi Ekim ayı olağan meclis toplantısının ikinci oturumunda söz alarak konuyu açıklık getirmek istedi.

 

Ancak Gebze Belediye Başkanı Sayın Zinnur Büyükgöz Sayın Halil İbrahim Başçiftçi’nin bir sözünden yola çıkarak kendi deyimiyle ‘antenleri’ attı.

 

Mecliste yaşanan bu tartışmanın ardından CHP Gebze İlçe Başkanı Sayın Gökhan Orhan ve CHP Gebze Belediyesi meclis üyeleri dün bir basın toplantısı gerçekleştirdi.

 

Basın toplantısında CHP Gebze Belediyesi Meclis Üyesi Sayın Halil İbrahim Başçiftçi yaşanan konuyu ve diyalogla ilgili olarak açıklama yaptı.

 

Toplantıyla ilgili olarak geniş açıklamayı bugünkü gazetemiz ve internet sitemizden bakıp okuyabilirsiniz.

 

CHP Gebze İlçe Başkanı Sayın Gökhan Orhan ve CHP Gebze Belediyesi Meclis Üyesi Sayın Halil İbrahim Başçiftçi’nin açıklamalarından ben ikna oldum.

 

CHP Gebze İlçe Başkanı Sayın Gökhan Orhan’ın yaptığı açıklamada söylediği güzel bir söz var.

 

Sayın Gökhan Orhan yaşanan durumu, “Çamur at izi kalmaz da kendi kalır mantığı Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’e yakışmadı.”

 

Evet, bence de Sayın Gökhan Orhan çok haklı.

 

Gebze Belediye Başkanı Sayın Zinnur Büyükgöz’e buradan bir çağrıda bulunmak istiyorum.

 

Sayın Zinnur Büyükgöz belediye meclis üyelerinin meclis üyeliği dışında bir meslekleri, işleri, aileleri ve yakın çevreleri var.

 

Sizinle her görüşen ve sizden bir şey talep eden herkesi başka bir konuda cevap veremeyince gündeme getirmeniz size ve makamınıza yakışmadı.

Bu yazı toplam 1068 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
HANİFİ SURUN Arşivi