HANİFİ SURUN

HANİFİ SURUN

Büyükgöz’e katılıyorum

Büyükgöz’e katılıyorum

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün düzenlediği basın toplantısıyla ilgili olarak izlenimlerime bugün de devam etmek istiyorum.

 

Belediye hizmet binasında düzenlenen toplantıdaki sinevizyon gösterisinde de gördüğüm gibi Zinnur Büyükgöz’ün belediye başkanlığı döneminde çok büyük bir proje veya hizmet görmedim.

 

Beylikbağı’nda Sarı Cami ve Meydan Projesi, İlyasbey Halk Sağlığı Projesi ve tarihi yerlerin projesi geçen dönem belediye başkanı Adnan Köşker döneminden kalan projeler.

 

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün en çok övündüğü ve Sessiz Devrim diye adlandırdığı imar uygulamalarıyla ilgili olarak küçümsenmesine de kızdığını gördüm.

 

Zinnur Büyükgöz’ün Sessiz Devrim olarak nitelendirdiği bu konuyu zaman zaman ele alan biri olarak şunu diyebilirim.

 

Gebze gibi devası bir kentte bu sorunla ilgili olarak bu yönde çözüme yönelik adımlar atılmasını küçümsemiyorum.

 

Lakin sormazlar mı siz Gebze Belediyesi’nde belediye başkan yardımcılığı görevinde bulunmadınız mı?

 

Toplantıda dikkatimi çeken diğer bir husus ise Zinnur Büyükgöz’ün göreve seçildiği günden beri ekibini, kadrosunu ve yakın çalışma arkadaşlarıyla yeni yeni koordine olmaya başladığı.

 

Görev süresinin üzerinden 3 yıl geçen Zinnur Büyükgöz’ün bu dönemi bence belediyenin işleyişini öğrenme, kadrosunu oluşturma ve neyin nerede nasıl olacağını öğrenmesi olarak geçecek.

 

Ancak ne Gebze’nin ne de Gebze seçmenin bir dönem daha Zinnur Büyükgöz’e Gebze’yi yönetme şansı vermeyeceğini düşünüyorum.

 

Gelelim Zinnur Büyükgöz’e katıldığım konuya.

 

Daha önceleri de belirtmiştim futbolla aram hiç yoktur.

 

Gebzespor veya başka bir futbol kulübünün de ne yazık ki yaşanan bazı kötü olaylardan dolayı gitmek istemiyorum.

 

Gebzespor’un bugünkü durumuyla ilgili olarak Zinnur Büyükgöz, “Gebzespor süper lig veya şampiyonlar liginde oynamasını dilerim. Ancak bunu dışarıdan getirilen 11 sporcu ile olması değil de kendi altyapısında getirilen futbolcularla yaparsa anlamı olur.  Gebzespor bu kentte 5 bin çocuğumuzu altyapısında yetiştirmesi diliyorum” dedi.

 

 

Evet, bu konuda Zinnur Büyükgöz’e sonuna kadar katılıyorum.

 

Gebzespor’un biran önce kendi altyapısına önem verip bu kentin bir markası olmasını diliyorum.

 

 

 

Bu yazı toplam 1344 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
HANİFİ SURUN Arşivi