HANİFİ SURUN

HANİFİ SURUN

Bu kış nasıl geçecek?

Bu kış nasıl geçecek?

Cumartesi günleri izin günüm olmasına rağmen o gün çok önemli bir işim veya şehir dışında değilsem mutlaka gazeteye gelirim.

Geçtiğimiz cumartesi günü de yine öğlene doğru gazeteye geldim.

Gazetede birkaç işimi yaptıktan sonra İyi Parti Gebze İlçe Başkan Yardımcısı Sayın Fatih Araç’ın daveti üzerine kendisini işyerinde ziyaret ettim.

İyi Parti Gebze İlçe Başkan Yardımcısı Sayın Fatih Araç’ı uzun zamandır tanırım.

MHP’de siyaset yaptığı dönemden bu yana samimi bir arkadaşlığımız olan İyi Parti Gebze İlçe Başkan Yardımcısı Sayın Fatih Araç ile bir araya gelince malum konuşulacak olan konu siyaset oluyor.

Ancak bu kez yaşanan ekonomik sıkıntılar nedeniyle insanların geçim sıkıntısı çektiğini ifade eden İyi Parti Gebze İlçe Başkan Yardımcısı Sayın Fatih Araç, “Sıvı yağ başta olmak üzere temel gıda maddelerinin tümünü hemen hemen her ay zam geliyor. Asgari ücretle geçinmeye çalışan aileler çok zor durumda.

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin yoksul aileler için dağıttığı yardım kartlarından en çok çikolata alındığı ortaya çıktı. Bu çok acı bir durum. Doğalgaz faturalarının da gelmeye başlamasıyla bu kış herkes için çok zor geçecek.”

İyi Parti Gebze İlçe Başkan Yardımcısı Sayın Fatih Araç ile başka konular da sohbet ettikten sonra kendisinden izin alıp merhum Baki Tatoğlu’nun hayat arkadaşı olan Sayın Nilüfer Tatoğlu’nu işyerinde ziyaret ettim.

CHP’nin önde gelen isimlerinden olan merhum Baki Tatoğlu da hayatta iken sürekli ziyaret eder hem CHP’den hem de diğer konularla ilgili olarak sohbet ederdim.

Bu alışkanlığımı merhum Baki Tatoğlu’da sonra da devam ettirmeye çalışıyorum.

Sayın Nilüfer Tatoğlu merhum Baki Tatoğlu’nun hem eşi hem iş arkadaşı hem de siyasi dava arkadaşı idi.

O nedenle merhum Baki Tatoğlu’nun kaybı en çok Sayın Nilüfer Tatoğlu’nu etkiledi.

Sayın Nilüfer Tatoğlu ile hal hatır sormanın ardından yapmış olduğu güzel kahve eşliğinde başladık sohbet etmeye.

Vatandaşların deri bir sessizlik içerisinde olduğunu ifade eden Sayın Nilüfer Tatoğlu, “Derinden gelen bir sessizlik var. Ekonomik sıkıntılar yüzünden herkes son derece mutsuz. Aileler geçim sıkıntısı yaşadıkları için yüzler asık.

Alım gücü her geçen gün düşüyor. Yaşanan bu ekonomik sıkıntılar nedeniyle bu kış çok zor geçecek. Hele doğalgaz faturalarının gelmesiyle birlikte insanlar iyice zorluk çekecek.”

İyi Parti Gebze İlçe Başkan Yardımcısı Sayın Fatih Araç uzun zamandır siyaset yapan ve sürekli vatandaşla iç içe olan bir isim.

Sayın Nilüfer Tatoğlu da uzun zamandır esnaflık yapan bir işkadını hem de evde tencerenin nasıl piştiğini bilen bir isim.

 

Şimdi diyeceksiniz sadece bu ismin söyledikleriyle mi bu kış kötü geçecek?

Benim son görüştüğüm Sayın Nilüfer Tatoğlu ve Sayın Fatih Araç bunu söyledi.

Bana inanmıyorsanız sizde yakınınızda bulunan insanlara sorun.

Soru çok basit.

Bir komşunuza veya bir arkadaşınıza sorun bakalım bu kış nasıl geçecek?

Bu yazı toplam 855 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
HANİFİ SURUN Arşivi