HANİFİ SURUN

HANİFİ SURUN

Binali Eniş’in adaylık açıklaması-2

Binali Eniş’in adaylık açıklaması-2

CHP Çayırova ilçe başkan adayı Binali Eniş’in adaylık açıklaması ve CHP Çayırova’da durumu ile ilgili izlenimlerime yarın da devam etmek istiyorum.

CHP Çayırova ilçe başkan adayı Binali Eniş ve eşi Müjgan Eniş de ilçe binasına geldikten sonra yavaş yavaş adaylık açıklamasının yapılacağı salona gittim.

Salona girdiğimde salonun ağzına kadar kalabalık olduğunu gördüm.

Adaylık açıklaması için gazeteciler için bir yer ayrılmış diye bakarken meğer ne gazeteciler için ne de herhangi bir oturma düzeni yokmuş.

En önde oturanlara bakınca CHP’de geçmişle geleceğin, kaybedenlerle kazanmak isteyenlerin görüntüsü gibiydi adeta.

Bir tarafta CHP Ardahan Eski Milletvekili Ensar Öğüt, CHP Çayırova Belediyesi Eski Başkanı Timur Koç, CHP Kocaeli Eski Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan, CHP PM Eski Üyesi Emine Özcan ve Emine Özcan’ın arkadaşı diğer tarafta ise CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan ve eşi Cansu Aksu, Darıca ilçe başkanı Gökhan Aktaş ile kendine yer bulmaya çalışan CHP Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Baran Aydın.

Program öncesi sunucu genç önce CHP Çayırova Geçici İlçe Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü İlhan ve geçici yönetim kurulu üyelerini sahnede oluşturulan masada oturmaları için sahneye davet etti.

Masaya oturan CHP Çayırova Geçici İlçe Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü İlhan ve geçici yönetim kurulunun ardından Lütfü İlhan mikrofonu alarak geçici yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek onların yerine ilçe kadın kolları başkanı, il başkan yardımcıları Hakan Altıparmak ve Baran Aydın ile CHP Çayırova ilçe başkan adayı Binali Eniş’i masaya oturmaları için davet etti.

CHP’de hangi toplantı veya program olursa olsun nedense protokol başta olmak üzere kim nereye oturacak konusunda hep bir karmaşa ve kaos var.

Oturma karmaşasının ardından saygı duruşu ve istiklal marşı okundu.

Ardından CHP Çayırova Geçici İlçe Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü İlhan CHP Çayırova ilçe başkan adayı Binali Eniş’i kürsüye davet etti.

CHP Çayırova ilçe başkan adayı Binali Eniş’in kürsüye eşi Müjgan Eniş’i de davet edip birlikte çıkmaları son derece güzel bir davranış olurdu.

Bunu yapmayan Binaeli Eniş birde bence son derece heyecansız ve kâğıttan bakarak bir konuşma yaptı.

Heyecan her halinden belli olan Binali Eniş konuşma yaparken de Eniş’e en büyük kötülüğü ise konuşma esnasında ismini bilmediğim bir beyefendinin kulağına sürekli bir şeyler fısıldamayan kişi yaptı.

Haftalar öncesinden ilçe başkan adaylığı için programın olacağı yer ve zaman belli.

Ancak nedense ne CHP Çayırova’dakiler ne de CHP Çayırova ilçe başkan adayı Binali Eniş’in yeteri kadar hazırlık yapmadıkları çok belli oluyordu.

CHP Çayırova ilçe başkan adayı Binali Eniş’in adaylık açıklaması ile izlenimlerim bunlar.

CHP Çayırova’da başka ilçe başkanı adayı çıkar çıkmaz mı bilmem.

Fakat CHP Çayırova’da ilçe başkanı seçilecek olan kişiyi çok zor günler beklediğini söyleyebilirim.

Bu yazı toplam 1766 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
HANİFİ SURUN Arşivi