HANİFİ SURUN

HANİFİ SURUN

Bazen güzel şeyler de oluyor

Bazen güzel şeyler de oluyor

Gebze olarak adlandırdığımız Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası’nda sürekli güzel bir şeylerin olmamasından şikâyet ederiz.

 

Güzel yemek yiyecek bir mekânın olmayışından tutun da bir misafirimizle iki kadeh içecek bir restoranın olmaması mesela.

 

Veya hafta sonu ailecek oturup bir güzel kahvaltı edilip sonunda da güzelce kahvelerimizi yudumlayacağımız bir yer yoktur.

 

Hadi tüm bunları geçtim bir arkadaşınızla sanatsal veya kültürel bir etkinliğe gidelim deseniz en yakın ya Bostancı veya Kadıköy’e gitmeniz gerekiyor.

 

Neyse ki Gebze’de zaman zaman bazen güzel olaylara ve davetlilerin olduğunu duyunca mutlu oluyorum.

 

Örneğin bu akşam gerçekleştirilecek Sayın Nimet Aşak’ın Resim ve Heykel Sergisi de bu güzel davetlerin biri.

 

Bölgemizin genç ve başarılı işadamların olan Sayın Levent Aşak’ın eşi Sayın Nimet Aşak’ın böyle bir sergi düzenleyeceğini günler öncesinden öğrenmiştim.

 

Sayın Levent Aşak’ı hem iş hayatındaki başarısı hem de örnek ailesiyle bir kez daha tebrik ediyorum.

 

Gebze Old Castle Hotel’de saat 19.00’da gerçekleştirilecek olan Resim ve Heykel Sergisi için dün Sayın Nimet Aşak ile bir araya geldim.

 

Gebze’de Sayın Nimet Aşak gibi değerli ve yetenekli sanatçıların varlığından bugüne kadar haberdar olmamız büyük bir eksiklik bence.

 

Sayın Nimet Aşak’ın bu ilk kişisel Resim ve Heykel Sergisi olacak.

 

Serginin açılışına çok sayıda davetlinin katılması bekleniyor.

 

Ayrıca sergilenen eserlerin sanatseverler için satışa da sunulacak.

 

Yazının başında da dediğim gibi Gebze’de her zaman güzel olayların veya etkinliklerin olmamasından şikâyet eder dururuz.

 

Bu şikâyetimizde haksız sayılmayız.

 

Ancak madem yaşadığımız kentte güzel olaylar ve etkinlikler olmamasından şikâyet ediyorsak Sayın Nimet Aşak’ın bin bir emekle yaptığı ve her biri birbirinden değerli eserlerin sergileneceği bu sergiyi de kaçırmamanızı dilerim.

 

Sizi bilmem ama ben bu akşam bir arkadaşımı da alarak Gebze Old Castle Hotel’de saat 19.00’da gerçekleştirilecek olan Sayın Nimet Aşak’ın Resim ve Heykel Sergisi’ne gideceğim.

 

Bölgemizde zaman zaman bu güzel etkinlerden birini yapan başta Sayın Levent Aşak’ın eşi Sayın Nimet Aşak şimdiden teşekkür ediyorum.

Bu yazı toplam 1046 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
HANİFİ SURUN Arşivi