HANİFİ SURUN

HANİFİ SURUN

Başkanlar ne anlatacak?

Başkanlar ne anlatacak?

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Sayın Tahir Büyükakın geçtiğimiz hafta görev süresinin üçüncü yılında yaptıklarını ve yapacaklarıyla ilgili bir toplantı yaptı.

 

Sayın Tahir Büyükakın’ın ardından geçtiğimiz Cuma günü de bu kez Çayırova Belediye Başkanı Sayın Bünyamin Çiftçi görev süresi boyunca yaptıkları ve yapacaklarıyla ilgili toplantı gerçekleştirdi.

 

Her iki belediye başkanının ardından Gebze, Darıca ve Dilovası belediye başkanlarının görev süreleri ile ilgili toplantılar yapıp yapmayacağını merak ediyorum.

 

Özellikle Gebze ve Darıca belediyesi başkanlarının yapacağı toplantılarına katılmayı çok isterim.

 

Gerçi 3 yıllık görev süreleri boyunca hem Gebze Belediye Başkanı Sayın Zinnur Büyükgöz’ün hem de Darıca Belediye Başkanı Sayın Muzaffer Bıyık’ın anlatacağı bir şeyi olacağını sanmıyorum.

 

Sayın Zinnur Büyükgöz’ün ve Sayın Muzaffer Bıyık’ın seçim vaatlerinde çok büyük proje veya hizmet yapma yönünde bir sözleri yoktu.

 

O nedenle ne Sayın Zinnur Büyükgöz’ün ve Sayın Muzaffer Bıyık’ın 3 yılda yaptıkları ile ilgili söyleyecekleri bir şeyleri olamaz.

 

Özellikle Sayın Zinnur Büyükgöz’ün sürekli her yerde söylediği ‘Sessiz devrim’ dışında gözle görülür bir projesi veya hizmeti var mı?

 

Varsa lütfen biri bana da söylesin.

 

Gebze Çoban Mustafa Paşa Camii’nin hemen yanında bulunan arsaya 11 milyon TL verilmesi dışında bir proje göremiyorum.

 

Unutmadan bide yine Karabakkal Cami’nin orada cemaatin rahat namaz kılması için yapılan kaldırım var.

 

Bu iki projeye ve AKP’lilerin deyimi ile hizmet var mı?

 

Darıca Belediyesi deseniz zaten sormayın derim.

 

Geçen dönemki belediye başkanı Sayın Şükrü Karabacak’ın başlattığı projeleri dahi bitirilmedi.

 

Sahilde yapılan ve son derece estetikten yoksun birkaç kafe ve resturant dışında Darıca’da yapılan eser ve hizmet var mı?

 

Olmadı Gebze Belediye Başkanı Sayın Zinnur Büyükgöz ve Darıca Belediye Başkanı Sayın Muzaffer Bıyık de olmadı tıpkı Sayın Tahir Büyükakın gibi yaparlar.

 

Yıllardır herkesin bildiği Gebze Alaettin Kurt Stadyumu veya Gebze Kapalı Spor Salonu’ndan gibi eserlerden veya hizmetlerden söz ederler.

 

Bu yazı toplam 844 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
HANİFİ SURUN Arşivi