HANİFİ SURUN

HANİFİ SURUN

Artarak devam eder

Artarak devam eder

Cumartesi akşamı abimlere misafirliğe gitmiştim.

 

Akşam güzel bir yemeğin ardından ailecek otururken birden telefonum çaldı.

 

Telefondaki kişi pazar sabahı Serhan Asker’in Görkemli Hatıralar programının Darıca’da olacağını benim de katılmamı istedi.

 

Programa katılmak için sözleşip Pazar sabah telefondaki arkadaşımla buluştuk.

 

Serhan Asker’in Görkemli Hatıralar programının CHP PM Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan’ın sahibi olduğunu Darıca Bayramoğlu’ndaki otele gittik.

 

Biraz erkenden gitmemize rağmen program için hazırlıkların sabahın erken saatinde başladığını gördüm.

 

Arkadaşımla sabah kahvaltımızı yaparken bir yandan da programa katılacak olan Kardeş Türküler müzik grubu üyelerinin ses sistemi ile ilgili hazırlıklarını izliyorduk.

 

Programı takip etmek isteyen izleyiciler için ayrılan koltuklara oturduk.

 

Kısa bir süre sonra izleyicilerin için ayrılan koltuklar dolmaya başladı.

 

CHP Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Mehmet Demirtaş, CHP Kocaeli İl Eğitim Sekreteri Hikmet Koçoğlu, CHP Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan ve eşi Cansu Orhan, Çayırova ilçe başkanı Cihan Soyluçiçek, CHP Gebze Belediyesi Eski Başkanı Mehmet Emin Akın, CHP Gebze eski ilçe başkanı Gülabi Kaya, CHP’nin önde gelen isimlerinden İlhami Sarıtoprak ve çok sayıda kişinin katıldığını gördüm. 

 

CHP PM Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan da gelip izleyicilerle selamlaştı.

 

Çoğunun CHP’li il ve ilçe başkanı olduğu seyircileri yerini aldıktan sonra Kardeş Türküler müzik grubu ve programın diğer konukları olan CHP PM Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan ve yazar Ahmet Ümit de yerlerini aldı.

 

Son derece keyifli ve güzel geçen program boyunca hem Kardeş Türküler’in söylediği türküler hem yazar Ahmet Ümit’in başta Fatih Sultan Mehmet ve Anibal ile ilgili söylediği birbirinde değerli bilgiler sayesinde güzel bir Pazar sabahı geçirdim.

 

Beni programa davet eden çok değerli arkadaşıma teşekkür ederken CHP PM Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan’a da böyle bir programı Gebze’de ve Darıca’da gerçekleştirdiği ayrıca bir teşekkür etmek istiyorum.

 

Programa katılımın daha fazla olmamasına doğrusu şaşırdım.

 

Oysa son derece keyifli geçen bu program için başta CHP’li ilçe başkanları olmak üzere meclis üyeleri ve daha başka isimleri orada görmek isterdim.

 

Bu tür programlar sayesinde Gebze’mizin, Darıca’mızın sadece sanayi veya olumsuz olaylarla değil.

 

Tarihi, kültürel ve turistik yerlerinin de tanıtılmasını büyük katkıda bulunuyor.

 

Dilerim bu tür programların ilerleyen günlerde daha da artarak devam eder.

 

 

Bu yazı toplam 1046 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
HANİFİ SURUN Arşivi