HANİFİ SURUN

HANİFİ SURUN

Aktaş’ı yürekten kutluyorum

Aktaş’ı yürekten kutluyorum

CHP Darıca İlçe Başkanı Sayın Gökhan Aktaş’ı uzun zamandır tanırım.

 

Zaman zaman CHP’de Sayın Gökhan Aktaş ile birlikte aynı görüş ve düşünceleri paylaşırken zaman zaman da ayrı düşündüğümüz olmuştur.

 

Ancak her zaman beyefendi ve naif kişiliği koruyan Sayın Gökhan Aktaş’ı her zaman takdir ederim.

 

İlçe başkanı adayı olmak istediğini ilk bana söylediğinde her zaman kendisine gereken desteği vermeye hazır olduğumu ifade etmiştim.

 

Bu sözlerimden dolayı çok mutlu olan CHP’li Sayın Gökhan Aktaş bir buçuk yıldan fazladır Darıca’da ilçe başkanlığı görevini yapıyor.

 

Kimilerine göre başarılı kimilerine göre başarısız bir ilçe başkanlığı yapan CHP Darıca İlçe Başkanı Sayın Gökhan Aktaş’ı önceki gün bir kez şahsen tebrik ettim.

 

CHP Darıca İlçe Başkanı Sayın Gökhan Aktaş ile önceki gün telefonla görüştüğümüzde Darıca Belediyesi eylül ayı olağan meclis toplantısına birlikte gitmeye karar verdik.

 

Ancak Sayın Aktaş’ın işlerinin yoğunluğu ve benim de aynı gün ve saate denk gelen Gebze Belediyesi meclisini takip etme nedeniyle Darıca Belediyesi meclisini takip etmeye gidemedim.

 

Darıca Belediyesi meclis toplantısında Sayın Gökhan Aktaş ve CHP Darıca Belediyesi meclis üyelerinin Darıca Belediyesi Başkanı Sayın Muzaffer Bıyık’ın sosyal medya hesabında yaptığı ve CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili paylaşımından dolayı özür dilemeye davet etmişler.

 

Ancak Darıca Belediyesi Başkanı Sayın Muzaffer Bıyık paylaşımla ilgili olarak gereksiz ve yanlış bir paylaşım olduğunu kabul etmesine rağmen özür dilememiş.

 

Bunun üzerine CHP Darıca İlçe Başkanı Sayın Gökhan Aktaş ve CHP’li meclis üyeleri meclisi protesto ederek terk etmiş.

 

Meclisi protesto ederek terk eden CHP Darıca İlçe Başkanı Sayın Gökhan Aktaş ve CHP’li meclis üyeleri yürekten kutluyorum.

 

Kim olursa olsun Türkiye’nin ana muhalefet partisi genel başkanına

 

Son olarak buradan Darıca Belediyesi Başkanı Sayın Muzaffer Bıyık’a bir çağrıda bulunmak istiyorum.

 

Sayın Muzaffer Bıyık beni ne kadar çok sevdiğinizi gayet iyi biliyorum.

 

Emim olun sizin bana olan sevginiz kadar ben de sizi o kadar çok seviyorum.

 

Sayın Bıyık daha öncede yakın çalışma ekibinizle ilgili bir öneride bulunmuştum.

 

Ama bakıyorum ki yakın çalışma ekibiniz size hata yaptırmaya devam ediyor.

 

Gereksiz ve yanlış olduğunu kabul ettiğiniz o paylaşımınız nedeniyle tüm Darıcalıların belediye başkanı olmak yerine sadece size oy verenlerin başkanı olduğunu gösterdiniz.

 

Bu arada size oy verenlerin büyük çoğunluğunun da bu paylaşımda rahatsız olduklarını bilmenizi isterim.

 

Sayın Muzaffer Bıyık siz ve ekibiniz bu tür büyük yanlışlar yapmaya devam ettikçe inanın Darıca’da artarak devam eden gerginlik ve kutuplaştırmayı daha da artırırsınız.

 

Bu tür paylaşımlarınızla Darıca’da CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun Çorum’da yaşadığını olayın bir benzerini yaşayabilirsiniz.

Bu yazı toplam 1037 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
HANİFİ SURUN Arşivi