HANİFİ SURUN

HANİFİ SURUN

Ak Parti’de güç savaşı

Ak Parti’de güç savaşı

Gebze Seyyar Pazarcılar ve Esnaflar Odası'nın kongresinde Ziyaddin Erattır ve Hicaz Atsız eşit oy alınca çekilen kura sonucu Hicaz Atsız yeni oda başkanı oldu.

 

Dile kolay 30 yıllık bir başkanlık devrildi.

 

Bu konuyla ilgili olarak önümüzdeki günlerde daha detaylı yazı yazacağım.

 

Ancak bugün de izninizle hafta sonu gerçekleşen Ak Parti Gebze İlçe Başkanlığı Yerel Yönetimler Danışma Toplantısı ile ilgili son izlenimimi yazmak istiyorum.

 

Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde geçen cumartesi akşamı gerçekleşen toplantıda sırayla ilk olarak AK Parti Gebze İlçe Başkanı Sayın Recep Kaya ardından kadın ve gençlik kolları da birer selamlama konuşması yaptı.

 

Ardından Gebze Belediye Başkanı Sayın Zinnur Büyükgöz yaptığı hizmetlerle ve yatırımlarla ilgili olarak 45 dakikalık bir sunum yaptı.

 

Sayın Zinnur Büyükgöz’ün ardından Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Sayın Tahir Büyükakın ve ardından milletvekilleri ile son olarak ise Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Sayın Mehmet Ellibeş konuştu.

 

Toplantı sonrası Pazar günü gazeteye geldiğimde gerçekleşen toplantı ile ilgili olarak gazetemizin mail adresine AK PARTİ KOCAELİ SKM’den 2 ve Gebze Belediyesi’nden de 1 olmak üzere 3 haber gönderilmiş olduğunu gördüm.

 

Gönderilen tüm haberleri dikkatlice okudum.

 

Ancak AK PARTİ KOCAELİ SKM’den gönderilen haberlerin ikisinde de ne Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Sayın Mehmet Ellibeş’in ne de Gebze Belediye Başkanı Sayın Zinnur Büyükgöz’ün konuşmalarından tek bir satır dahi göremedim.

 

Hadi Sayın Mehmet Ellibeş’in ve milletvekillerinin konuşmalarının olmamasını anlarım.

 

Toplantının adı Ak Parti Gebze İlçe Başkanlığı Yerel Yönetimler Danışma Toplantısı.

 

Yani belediyenin yaptığı hizmetlerinin partililere ve ardından yerel basın yoluyla da kamuoyuna duyurulmasıdır.

 

Ancak nedense AK PARTİ KOCAELİ SKM’den gönderilen her iki haberde de sadece Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Sayın Tahir Büyükakın’ın konuşmasının dışında kimsenin konuşmasından tek bir satır dahi yoktu.

 

Diğer taraftan ise Gebze Belediyesi’nden gönderilen haberde ise düşük ve devrik cümleler ve kelimeleri de görmezden gelirsek Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Sayın Tahir Büyükakın ve Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Sayın Mehmet Ellibeş’in konuşmasından tek bir satır dahi göremedim.

 

Ak Parti’de yaşanan bu durum bana gemi su almaya başladıkça güç savaşlarının iyice su yüzüne çıkmaya başladığını gösteriyor.

 

Bu yazı toplam 835 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
HANİFİ SURUN Arşivi