HANİFİ SURUN

HANİFİ SURUN

Ak Parti içten çöküyor

Ak Parti içten çöküyor

Ak Parti Gebze İlçe Teşkilatı’nın 102.Genişletilmiş İlçe Danışma Meclis Toplantısı ile ilgili olarak son bir yazı yazarak bitirmek istiyorum.

 

Gerçekleşen danışma meclisiyle ilgili olarak dikkatimi çeken bir önemli bir husus ise ne Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ne Gebze Belediyesi ne de Ak Parti SKM tarafından danışma meclisi haberi basına servis edilmedi.

 

Meclis danışma toplantısının haberini (oda haberinin sadece bir kısmı) Ak Partili İl Yöneticisi Sayın İbrahim Görsel tarafından servis edilmiş.

 

Servis edilmiş diyorum çünkü haber mail yerine Sayın İbrahim Görsel’in whatsapta listesinde olduğu gazeteciler atılmış.

 

Sayın İbrahim Görsel’in whatsap listede olmadığım için haber bana atılmadı.

 

Bu duruma çok da üzülmedim.

 

Peki, Ak Partili İl Yöneticisi Sayın İbrahim Görsel tarafından servis edilen danışma meclis toplantısı haberinde sadece kimin konuşması var?

 

Evet, Sayın İbrahim Görsel’in whatsap üzerinden göndermiş olduğu haberde sadece Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Sayın Mehmet Ellibeş’in konuşması var.

 

Oysa danışma meclis toplantısında Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Sayın Recep Kaya, ilçe kadın kolları başkanı, ilçe gençlik kolları başkanı, Gebze Belediye Başkanı Sayın Zinnur Büyükgöz, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Sayın Tahir Büyükakın ve Ak Parti MKYK Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Sayın Emine Zeybek de birer konuşma yaptılar.

 

Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Sayın Recep Kaya, ilçe kadın kolları başkanı, ilçe gençlik kolları başkanın konuşmalarının yazılmamasını bir nebze anlarım.

 

Ancak Gebze Belediye Başkanı Sayın Zinnur Büyükgöz, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Sayın Tahir Büyükakın ve Ak Parti MKYK Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Sayın Emine Zeybek’in konuşmalarının gönderilen haberde yazılmamasına anlam veremedim.

 

Sayın Zinnur Büyükgöz ve Sayın Tahir Büyükakın’ın Gebze’ye yaptıkları yatırımlar ve hizmetlerle ilgili olarak en ufak bir cümle dahi yazılmaması Ak Parti’deki ‘çöküş dönemi’nin nedeninin içeriden kaynaklandığını gösteriyor.

 

Geçmişte Ak Parti’nin bu tür toplantılarının haberi sadece bir yerden değil birkaç yerden basına servis edilirdi.

 

Ancak bırakın şimdilerde haberlerin servis edilmesini haberlerin takip etmeye gelen gazeteciler bile yok.

 

Ak Parti’deki ‘çöküş dönemi’nin tahmin ettiğimden daha hızlı olacak.

 

Son olarak Ak Parti MKYK Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Sayın Emine Zeybek’in de dediği gibi ‘muhalefet kendi bacağına sıkmadığı’ sürece Ak Parti içeriden başlayan çöküş son sürat devam ediyor.

Bu yazı toplam 1527 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
HANİFİ SURUN Arşivi