Zeynep Boz Kavak

Zeynep Boz Kavak

LGS de sona geldik Başarılar Gençler

LGS de sona geldik Başarılar Gençler

Kıymetli Gebze Yeni Haber Gazetesi ve www.gebzehaber.net okurları.

Değerli okurlarımız LGS de sona geldik çok ciddi emekler verildi Ağustos ayında başladığımız sürecin Pazar günü sonuna geliyoruz. Artık çalışmalarınızın karşılığını almanın ve uzun bir dinlenme sürecine girmenin vakti geldi. Bu süreçte çocuklarımızın, Değerli velilerimizin ve Kıymetli Öğretmenlerimizin verdiği emeği yakından gören biri olarak hem Çözüm Eğitim Kurumlarının Eğitim Koordinatörü hem de bir LGS annesi olarak sürecin tamamen içindeydim. Yapılan çalışmalar, çocukların verdiği emek o kadar değerli ki. Bu süreçte bitirilen kitaplar, yapılan denemeler, okunan kitaplar, çözülen yüzlerce soru mutlaka karşılığını alacaklardır.

Bu yol hem uzun hem de meşakkatli idi. Yorulup strese girenler ara ara ağlayanlar, bazen bırakmak isteyenlerde oldu. Bunların normal olduğunu biliyoruz, belki de olması gerekenlerdi. Ama bu süreçte gösterdiğimiz yolda bizi dinleyip yolu asla bırakmayan, devam etmemize sağlayan çocuklarımıza buradan tekrar teşekkür etmek istiyorum. Bizleri dinleyip pes etmeden yolu bitirdikleri için.

Bu süreçte bize evde destek olan bizim gözümüz kulağımız olan Kıymetli velilerim süreç sizin içinde zordu biliyorum. Çocuklarımızın ergenlik döneminin de oldukça yoğun geçtiği bu zaman diliminde süreci en iyi şekilde atlatmamıza yardımcı olan vellerim, görmemeliyiz dediğimiz için görmeyen, karışmayın dediğimiz zaman karışmayan her zaman bizi dinleyip bize destek olduğunuz içinde size ayrıca teşekkür ederiz

Ve tabi ki Kıymetli Öğretmenlerim, her sene aynı çabayı tekrar tekrar veren yorulmadan bu yolda çocuklarımıza en iyi rehber olan, her anlarına şahitlik edip tüm süreci en iyi şekilde yöneten tüm öğrencilerimizin gönüllerine dokunan bir soru fazla çözmeyi öğretmek için zamanı neredeyse durduran değerlilerimiz emekleriniz o kadar çok ki teşekkür ederim.

Bu süreci hep birlikte tamamladık iyi ki varsınız

Peki, şimdi ne yapmalıyız?

SINAVDAN 1 GÜN ÖNCE

  • Sınavdan önceki gün, yorucu ve hasta olmanıza neden olabilecek etkinliklerden uzak durun
  • Sınavdan önceki gün yoğun ders çalışmayın ve deneme sınavı çözmeyin.
  • Beslenmenize dikkat edin sağlıklı beslenin ve aşırıya kaçmayın.
  • Sınavda yanınızda bulunması gereken araç gereçleri akşamdan hazırlayın.
  • Sınav ile ilgili olumsuz düşüncelerden kaçının. Yatmadan önce nefes rahatlama egzersizleri yapın.
  • Uyku düzeninize dikkat edin çok erken veya çok geç yatmayın.

Yüreği Güzel Çocuklarım;

Önemli olan bu zamana kadar göstermiş olduğunuz çaba, gayret ve azimdir. Bizler ve Aileleriniz bunun farkında ve netice ne olursa olsun sizler onlar için kıymetli ve değerlisiniz. Ve hiçbir sınav sonucu bunu değiştiremez.


LGS sınavının sana engel değil basamak olması dileklerimle. Başarılar yüreği güzel çocuklarım sizleri çok seviyorum. Umarım tüm hayalleriniz gerçek olur. Dualarımız sizlerle.

Öneri ve katkılarınıza dair [email protected] üzerinden şahsımla iletişime geçebileceğiniz duyurusuyla

Bu yazı toplam 9318 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
Zeynep Boz Kavak Arşivi