Vali İlhami Aktaş’tan Hane Ziyaretleri

Vali İlhami Aktaş’tan Hane Ziyaretleri

Toplumun her kesiminden vatandaşlarımızla bir araya gelen Vali İlhami Aktaş, İzmit ilçesinde ziyaretlerine devam etti.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfında kaydı bulunan iki aileyi ziyaret eden Vali İlhami Aktaş, kapısının her zaman kendilerine açık olduğunu ve devlet olarak her zaman yanlarında olacaklarını ifade ederek taleplerini ve sıkıntılarını dinledi.

Vali İlhami Aktaş, daha sonra Kore Gazisi Kamil Başer’i evinde ziyaret etti.

Gazi Kamil Başer ile bir süre görüşerek sohbet eden Vali İlhami Aktaş, minnet duygularını ifade ederek, ailesiyle birlikte sağlıklı uzun ömürler temennisinde bulundu.

Gazi Kamil Başer, Vali İlhami Aktaş’ın ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, teşekkür etti.

Gaziye ve ihtiyaç sahibi vatandaşa yapılan ziyarette Vali İlhami Aktaş’a, İzmit Kaymakamı Yusuf Ziya Çelikkaya, İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürü Yeliz Ünsoy ve İzmit Sosyal Hizmet Merkez Müdürü Erhan Biler eşlik etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.