UPCYCLE İSTANBUL'DAN DÖNÜŞÜM ÇAĞRISI:    Geleceğe Mektup Yazın!

UPCYCLE İSTANBUL'DAN DÖNÜŞÜM ÇAĞRISI: Geleceğe Mektup Yazın!

Sanat ve tasarımın sürdürülebilirlikle buluştuğu Upcycle İstanbul Art & Design Festivali, "Dönüşüme Kendinden Başlamaya Var Mısın?" temasıyla 15-18 Mayıs tarihleri arasında dördüncü kez Müze Gazhane'de kapılarını açıyor.

İklim krizinden atıksız yaşama uzanan geniş bir yelpazede farkındalık yaratmayı hedefleyen festival, atık malzemelerden üretilen sanat eserleri sergileri, yaratıcı atölyeler, ilham verici söyleşiler ve sürdürülebilir tasarım ürünlerinin yer aldığı bir bazaar alanı sunacak. Ayrıca film gösterimleri de ziyaretçileri bekliyor.

Festivalin dikkat çeken etkinliklerinden biri ise "Gelecekteki Kendime Mektup". Katılımcılar, kendi dönüşüm yolculuklarına dair sözlerini içeren mektuplar yazarak bir yıl sonra kendilerine ulaşacak şekilde postaya verebilecekler. Bu özel etkinlik, bireysel değişimin sürekliliğini teşvik etmeyi amaçlıyor.

Upcycle İstanbul Platformu kurucusu Arzu Özarı Semiz, festivalin amacını "Sürdürülebilir bir gelecek, bireyin hayatındaki küçük ama anlamlı seçimlerle şekilleniyor. 'Gelecekteki Kendime Mektup' etkinliği bu mesajı belki de en dokunaklı ve kalıcı şekilde hissettiren deneyimlerden biri." sözleriyle ifade etti.

"Dünyayı değiştirmek için önce kendinden başla" mottosuyla yola çıkan Upcycle İstanbul, daha bilinçli bir gelecek için adım atmak isteyen herkesi Müze Gazhane'ye davet ediyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.