TEMA Gönüllüleri Sakarya’da buluştu

TEMA Gönüllüleri Sakarya’da buluştu

TEMA Vakfı, Marmara, Karadeniz, İç Anadolu ve Ege bölgelerindeki 20 ilden gönüllüleri ile Sakarya’da Bölgesel Gönüllü Toplantısı’nda bir araya geldi.

Türkiye’nin 81 ilinde faaliyetler yürüten TEMA Vakfı, 2019 yılının beşinci Bölgesel Gönüllü Toplantısı’nı 7 Aralık’ta Sakarya'da gerçekleştirdi. Türkiye'nin 20 farklı ilinden gelen 450 TEMA Gönüllüsü Sakarya Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezi Prof. Dr. Nevzat Kor Konferans Salonu’nda buluştu. Toplantıda, TEMA Vakfı’nın 2019 yılına ilişkin çalışmaları değerlendirildi. 

GEBZE’DEN YOĞUN KATILIM
Sakarya’daki Bölgesel Gönüllü Toplantısı’na Sakarya il protokolü ile TEMA Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Ataç, Yönetim Kurulu Üyeleri İbrahim Halil Çiftçi ve Prof. Dr. Engin Kınacı, Genel Müdür Başak Yalvaç Özçağdaş, Genel Müdür Yardımcısı Hikmet Öztürk, Genel Merkez çalışanları, Sakarya İl Temsilcisi Fatime Balkan Kıyıcı, TEMA Vakfı İl Temsilcileri, İlçe/Mahalle Sorumluları, Genç TEMA Başkanları ve gönüllüler katıldı. Etkinliğe TEMA Gebze Vakfı İlçe Sorumlu Yardımcısı Deniz Yıldız, Hacı Halil Mahallesi sorumlusu Esma Akan’ın da aralarında bulunduğu Gebzeli TEMA’cılar da katıldı. 

BU REKOR TEMA GÖNÜLLÜLERİNİN
Açılış konuşmasını TEMA Vakfı Genel Müdürü Başak Yalvaç Özçağdaş ile Sakarya İl Temsilcisi Fatime Balkan Kıyıcı’nın yaptığı toplantıda konuşan TEMA Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Ataç, “Bugün Sakarya’da yılın beşinci bölgesel gönüllü toplantısını gerçekleştirmenin ve 20 şehirden gelen gönüllülerimizle buluşmanın heyecanını yaşıyoruz. Bu heyecan ve coşkuyla bir güzel haberi sizlerle paylaşmak istiyoruz. Bildiğiniz üzere çalışmalarımızda siz değerli gönüllülerimizin çok önemli katkıları bulunuyor. 2018’de birlikte gerçekleştirdiğimiz çalışmaların sonucunda aramıza yeni katılan 63 bin 571 doğa gönüllüsü ile Vakıf tarihimizin yıllık rekorunu kırdık. Bu rekorun kırılmasında en büyük emeği veren siz değerli gönüllülerimize, bağışçılarımıza ve tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz. Sizlerin değerli katkılarıyla tüm Türkiye’de yaşanabilir bir gelecek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
Program kapsamında Tanfer Dinler Çevreye, Doğaya ve İklim Değişikliğine Farklı Bir Bakış semineri ile gönüllüleri bilgilendirdi. Seminer katılımcılar tarafından ilgiyle izlendi. Program seminerin ardından sona erdi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.