Organize sanayide  Organize Sivas zirvesi

Organize sanayide Organize Sivas zirvesi

Gebze Bölgesi’nde dört gün süren Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinliklerine üç OSB’nin fener alayı ile Ayaz Aydın ve Ferhat Göçer’li konseri; o görsel şölene de Vali yardımcısı, başsavcısı, “mekanın sahibi” ve sanatçısı ile Sivas zirvesi damga vurdu

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100’ncü yıldönümü ve Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri 3-4 gün boyunca Gebze Bölgesi’nin hemen her köşesinde gerçekleşirken en çok konuşulan etkinliklerden biri Gebze’deki üç OSB’nin ortaklığındaki Cumhuriyet yürüyüşü ve konseri oldu.

Üç OSB’nin birarada etkinlik düzenlemesi ve etkinliğin başta Gebze Bölgesi olmak üzere halka açık gerçekleşmesi gibi iki önemli ilki de içeren etkinliğe Sivaslılar damga vurdu.

SİVASLI BAŞKANIN OSB’SİNDE

İLK SİVASLI SANATÇI SÖYLEDİ

gosb-konser-26.jpg

Etkinlik; başkanlığını Sivas eşrafından iş insanı Adem Ceylan’ın yaptığı Güzeller OSB içinde gerçekleşti. Konserde ilk olarak Sivas’ın İmranlı İlçesi eşrafından sevilen sanatçı Ayaz Aydın sahne aldı.

gosb-konser-9.jpg

Etkinliğin Sivaslı konukları arasında ise İstanbul Vali Yardımcısı Cengiz Karabulut, Gebze Cumhuriyet Başsavcısı Erdal Kuruçay,

gosb-konser-14.jpg

Çayırova Belediye Meclisi AKP Üyesi Burak Fidan (soldan ikinci),

gosb-konser-6.jpg

Zeki Bulut, Adem Ceylan ile.

Sivas Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Zeki Bulut,

gosb-konser-11-001.jpg

Hamit Kuş, KSO Başkanı Ayhan Zeytinoğlu ile.

Gebze Sivaslılar Derneği Başkanı Hamit Kuş da yer aldı.

gosb-konser-4.jpg

Kocaeli Sanayi Odası Meclis Başkanı Hasan Tahsin Tuğrul (ortadaki) ve Oda Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Gebze Ticaret Odası Başkanı Abdurrahman Aslantaş (sol baştaki)

gosb-konser-3.jpg

Gebze İlçe Sağlık Grup Başkanı Doktor İlhan Kadıoğlu, Gebze Kaymakamlığı Özel Kalem Müdürü İsmail Kara,

gosb-konser-13.jpg

-Soldan sağa- İsmail Kara, Abdurrahman Aslantaş, Hamit Kuş, Fatih Soylu, İlhan Kadıoğlu

TSE Başdenetçisi ve Kocaeli Kırşehirliler Derneği Başkanı Fatih Soylu protokol konukları arasında yer edindi.

gosb-konser-1.jpg

Gebze OSB Başkanı Ercüment Sarıtaş (ortadaki) yöneticiler –soldan sağa- Emre Taycı, Sinan Gider, Abdullah Çeker ve Ayşe Akşit ile.

gosb-konser-16.jpg

Güzeller OSB Başkanı Adem Ceylan geniş ailesi ile.

gosb-konser-12.jpg

Gebze OSB Başkanı Ercüment Sarıtaş ve yönetimi etkinlikte büyük emeği geçen OSB personeline çabalarından ötürü teşekkür etti.

gosb-konser-17-1.jpg

Yenikent Mahallesi Muhtarı Esengül Aktaş etkinliğe azaları ile birlikte konser sahasından, sanatçı Ferhat Göçer’e eşlik ederek katıldı. Gebze yerel basınında radyoculuk yıllarından yer edinen Aktaş ve azaları arkadaşlarımız Tuğçe Yakıcı ve Aktan Uslu ile de günün anısına poz verdi.

gosb-konser-34.jpg

Etkinlik için Gebze Belediyesi ilçenin üç ayrı yerinden otobüs tahsis etti ancak 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanı yanından kalkacak otobüs, açıklanan saatten 40 dakika sonra hareket edince bu araçtakiler, Güzeller OSB içindeki Cumhuriyet yürüyüşüne katılamadı.

gosb-konser-38.jpggosb-konser-39.jpggosb-konser-40.jpggosb-konser-41.jpg

Konserin tadını en çok çocuklar çıkartırken adeta, “Bize her bayram 23 Nisan” dediler.

gosb-konser-29.jpggosb-konser-31.jpggosb-konser-32.jpggosb-konser-33.jpg

Gençler Ferhat Göçer’in konserinde adeta kendisinden geçti.

gosb-konser-30.jpggosb-konser-35.jpggosb-konser-36.jpggosb-konser-37.jpggosb-konser-42.jpg



FERHAT GÖÇER GÖNÜLLERİ FETHETTİ

Doktor “Civanım”dan

üçü bir arada jest

Nurullah Yılmaz’ın sunumunu üstlendiği programda OSBÜK ve OSB’lerin tanıtım filmleri; etkinliğin ev sahipleri Gebze Güzeller OSB Başkanı Adem Ceylan, Gebze Plastikçiler OSB Başkanı Mustafa Koray Kantarcı ve Gebze OSB Başkanı Ercüment Sarıtaş’ın konuşmalarının ardından sevilen sanatçı Ferhat Göçer sahne aldı.

gosb-konser-24.jpg

Asıl mesleği doktorluk olan ancak sanatı doktorluğa tercih eden Şanlıurfalı sanatçı; Barış Manço’nun günümüzde de seslendirilen “Yaz dostum” adlı şarkısını da seslendirdiği konserinde iki jesti ve konser sonuna doğru bayrağımız ile imza attığı görsel şölenle etkinliğe damgasını vurdu.

gosb-konser-22.jpg

Göçer konser esnasında da, “Binlerce konser verdim. İlk defa böylesi bir ortamda konser veriyorum. Vesile oldukları için OSB başkanlarına teşekkür ederim” dedi.

gosb-konser-28.jpg

Sanatçı Göçer önce sahneye uzak mesafedeki, büyük çoğunluğu gençlerden oluşan izleyicilerinin platformun tam önüne alınmasını istedi.

gosb-konser-21.jpg

Konseri esnasında doğum günü yoklaması yaptı. Konsere eşi İlhan ile gelen Başak Karagöz ve

gosb-konser-20.jpg

genç hayranlarından Sude Urcan’ın doğum günlerini, orkestra ve korosu haline getirdiği izleyicilerle birlikte, “İyi ki doğduuuuun…” nidalarıyla kutladı.

gosb-konser-19.jpg

Yetinmedi. OSB Başkanları Ceylan ve Sarıtaş’tan tarafına verilen teşekkür nitelikli iki buket çiçeği, Karagöz ve Urcan’a iletti.




100’ncü yıl marşını 2’nci

defa 2 kez seslendirdi

Konserde sahneyi ilk Ayaz Aydın aldı ve kendisine ait, Cumhuriyet’in 100’ncü yılına özel hazırladığı marşı seslendirdi. Aydın marşı ikinci defa okuduğunu belirtirken seyircilerden gelen “Bi’daha’ sloganlarını geri çevirmedi ve sahne süresinin sonlarına doğru bir kere daha okudu: “Bu vatan benim / Bu toprak benim / Şehit olup kefensiz toprakta yatan benim.”

gosb-konser-25.jpg

Konserde bir şarkısını seslendirirken aniden duraksayan sanatçı bu esnada saz ekibine doğru dönerek, “Şarkı söylerken araya giren kim varsa konsere devam etsin” diye çıkıştı. Birkaç dakika sonra da seyirciye dönerek, “Bize ait olmayan bir ses vardı. Özür dilerim” diyerek konserini sürdürdü.

gosb-konser-27.jpg

Sivaslı ozan Aşık Veysel’den “Uzun ince bir yoldayım” ile birlikte “Minnet eylemem”, “Adaletin bu mu dünya”, “Mevlam birçok dert vermiş” gibi sevilen eserleri seslendiren sanatçı programını alkışlarla sonlandırdı. Ardından program akışını ve kendinden sonra sahne alacak Ferhat Göçer’i dinleyeceğini belirterek sahneden indi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.