Cengiz Akgün

Cengiz Akgün

NAİL ÇİLER’DEN ÖNEMLİ ÇAĞRI!

NAİL ÇİLER’DEN ÖNEMLİ ÇAĞRI!

28 Mayıs Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimi öncesi ittifaklar giderek tempoyu yükseltiyor.

Dün Millet İttifakının Gebze Kent Meydanında ortak basın açıklamasını takip ettim.

CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler, Millet İttifakı bileşeni partilerin ilçe başkanları, yöneticileri, vatandaşlar oradaydı.

Bası açıklamasını takip edenlerin dışında meydandan gelip geçen vatandaşlarda konuşmalara kulak kabartıyor ve ardından yoluna devam ediyordu.

Görünen o ki kararsız önemli bir kitle var.

CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler ile basın açıklaması öncesi çay içip gündeme dair sohbet ettik.

Nail Çiler’e 28 Mayıs’ta yapılacak seçime ilişkin düşüncelerini sordum sonuç ne olur dedim.

‘’Kazanacağız’’ dedi Nail Çiler ve şöyle devam etti:

‘’28 Mayıs Pazar günü ülkemiz adına çok önemli bir seçim olacak. Ülkesini seven herkesi sandık başına gitmeye, oy vermeye davet ediyorum. Ülkenin durumu ortada, ekonomik kriz giderek derinleşiyor. Birkaç gün önce bankalar kredi kartlarına nakit çekimini durdurdu. Tüm bunlar sıkıntının ne kadar hayati olduğunun göstergesidir. Yeniden seçilmeleri durumunda Türkiye’yi çok daha büyük sıkıntılar, sorunlar bekliyor. Bundan dolayı Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçimi kazanması halinde Türkiye derin bir nefes alacak. Bende partimiz ve ittifak ortaklarımızla birlikte yoğun bir şekilde çalışıyorum ve adayımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na destek çağrısı yapıyorum ‘’.

28 Mayıs seçimine az bir zaman kala tabi ki ülke genelinde zaman, zaman tansiyon yükseliyor.

Dün Gebze Kent Meydanında Millet İttifakı’nın basın açıklaması AKP standından volümü yüksek müzik nedeniyle geç başladı. CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan ve İYİ Parti İlçe Başkanı Av. Burak Uluköyü’nün AKP İlçe Başkanı Recep Kaya’yı telefonla araması sonrası müzik durduruldu ve Millet İttifakı basın açıklamasını yapabildi.

Oysa bu tür şeylerde karşılıklı olarak en azından basın açıklamalarında müzik sesi kesilerek demokratik bir olgunluk gösterilebilir.

Gebze Kent Meydanında Millet İttifakı ve Cumhur İttifakı stantlarından çalan müzikler çoğu zaman birbirine karışıyor ve ortaya müthiş bir gürültü kirliliği çıkıyor.

Daha az bir ses ile müzik yayını olabilir milletin kafası şişmeyebilirdi!

Sonuçta bir hafta daha katlanılacak.

Bu yazı toplam 842 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
Cengiz Akgün Arşivi