Kaymakam Dönmez'den Yeni Hükümet Konağına İnceleme
Darıca Kaymakamı Yaşar Dönmez, ilçede yapımı devam eden yeni kaymakamlık binası ve hükümet konağı inşaatında detaylı bir inceleme gezisi gerçekleştirdi. Kaymakam Dönmez, projenin geldiği son aşamayı görmek ve çalışmalardaki ilerlemeyi denetlemek üzere inşaat alanına gitti.
İncelemeler sırasında yetkililerden projenin teknik detayları, kullanılan malzemeler, işleyiş süreci ve tamamlanma takvimi hakkında kapsamlı bilgi alan Kaymakam Dönmez, özellikle binanın modern yapısı, engelli erişimine uygunluğu ve enerji verimliliği gibi konulara dikkat çekti. İnşaat alanındaki farklı birimleri tek tek gezen Dönmez, işçilerle de sohbet ederek çalışmalar hakkında bilgi edindi.
Yeni hükümet konağı binasının Darıca için büyük önem taşıdığını belirten Kaymakam Dönmez, tamamlandığında daha modern ve işlevsel bir hizmet binasıyla vatandaşlara daha iyi koşullarda hizmet verileceğini vurguladı. Dönmez, projenin zamanında ve eksiksiz bir şekilde bitirilmesi için gerekli takibin yapıldığını da sözlerine ekledi.
Kaynak:
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.