Karadeniz Müziğinin Devleri Derince'de Buluşuyor!

Karadeniz Müziğinin Devleri Derince'de Buluşuyor!

Karadeniz'in en sevilen sanatçıları, unutulmaz bir konser için Derince Gösteri Merkezi'nde bir araya geliyor. Karadeniz müziğinin usta isimleri Birol Topaloğlu, Zeynep Başkan, Gökhan Birben ve Apolas Lermi aynı sahnede buluşarak müzikseverlere eşsiz bir gece yaşatacak.

27 Eylül Cumartesi günü saat 20.30'da başlayacak konserde, tulumun ve kemençenin coşkulu ezgileriyle Karadeniz'in hırçın ve içli ruhu sahneye taşınacak. Geleneksel Karadeniz müziğinden modern yorumlara uzanan geniş repertuvarıyla sanatçılar, solo performansların yanı sıra sürpriz düetlerle de dinleyicilere unutulmaz anlar yaşatacak.

İroni Yapım imzası taşıyan ve yapımcılığını Zafer Çetin'in üstlendiği bu özel konserin biletleri, Biletix ve Biletinial internet sitelerinde satışa sunuldu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.