“Hızır” muhtar çıta yükseltti

“Hızır” muhtar çıta yükseltti

10 yıllık görev süresinde yolun başında sahipsiz mezarlıklara sahip çıkıp yolun ortasında çevreyi katleden fabrikanın üzerine giden Diliskelesi Muhtarı Mehmet Özay çıta yükseltti. AKP’den, ilçeyi yönetmeye aday adayı

Dilovası Diliskelesi Mahallesi mevkiinde eski mezarlıklarda bulunan sahipsiz mezarlıklara i Mahalle Muhtarı Mehmet Özay ve azaları sahip çıktı. (28 Ağustos 2014)

Dilovası OSB’de faaliyet gösteren birçok fabrikanın atıklarının arıtıldığı tesisten, iddiaya göre, bir ilaç firmasından getirilen atıkların arıtılması sırasında kapasite aşımı yapıldığı için kötü koku yayılmaya başladı… Artık mahallelerinde kötü koku kalmadığını söyleyen Diliskelesi Mahallesi Muhtarı Mehmet Özay, "Yaklaşık 10 gündür mahallemizde koku vardı ve vatandaşlar bu konudan çok şikayetçiydiler. Bizler bu konuyu yetkililere ilettik….” dedi. (04 Temmuz 2018)

ÖNCE BEN TEPKİ KOYARDIMmehmet-ozay-1.jpg

İkinci Korona sürecinde Gebze Bölgesi’nin yeni sosyal yaşam merkezine bürünen Diliskelesi’ndeki “yol üzeri” Oksijen AVM’ye mahalleden yaya girişi hala kapalı! Araçla girişte sorun yok. Kafelerde mesafe kuralı akışına bırakılmış. Uyan var uymayan var… Diliskelesi Mahallesi Muhtarı Mehmet Özay da Oksijen AVM’deki uygulamanın “İnsan hakkı ihlali” ile ilgisi olmadığını belirtip, “Zaten öyle bir durum olsa öncelikle ben itiraz eder, tepkimi gösterirdim” dedi.(22 Şubat 2021)

2014 ve 2019 yılları yıllarındaki yerel seçimlerde Diliskelesi Mahallesi Muhtarı seçilen, haberin girizgahında yer alanlar dahil olmak üzere görev süresince mahallelisinin her sorunuyla yakından ilgilenip takdir ve beğeni toplayan Mehmet Özay, çıta yükseltti.

Bu dönem yeniden muhtarlığa aday olmayacak olan Özay, AKP’den Dilovası Belediye Başkan aday adaylığı için yola koyuldu..

mehmet-ozay-2.jpg

1987 yılında Bingöl’de dünyaya geldi.

Hereke Endüstri Meslek Lisesi bilgisayar programcılığı bölümü mezunu.

Diliskelesi Amatör Balıkçılar Derneği kurucu başkanı (2015)

Evli ve üç çocuk babası.

mehmet-ozay-3.jpg

2022’den bugüne, Diliskelesispor Kulübü Başkan Yardımcılığı görevini de sürdüren Mehmet Özay geçtiğimiz hafta sonu oynanan Gebzespor – Diliskelesispor maçının seronomisi esnasında –soldan sağa- KASKF Başkanı Murat Aydın, Mehmet Özay, Diliskelesispor Başkanı ve Dilovası Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Yücel, Gebzespor Başkanı Resul Tat, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve AKP Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ile.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.