Aktan Uslu

Aktan Uslu

Hayvanseverler partileşse (1): Halk Günü

Hayvanseverler partileşse (1): Halk Günü

Hayvanseverlerin partileşmesi üzerine fikir yürütmek istedim ve bugün köşemde kendi çapında, “Halk Günü” düzenleyerek başladım ilk bölüme.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün basın toplantısına dair videolu paylaşımının ardından halkımız sosyal medyadan konuyu hayli tartıştı.

Meseleye her iki taraftan bakınca da pozitif negatif tepkilerden bir kısmı, şöyle:

 

**

 

Hiç bir gönüllü parti ayrımı yapmaz tıpkı hiç bir canı ayırmadığı gibi, kim daha çok iş yapar hayvanlara faydalı olursa onu alkışlarız. Ama kim bu sessiz çaresiz canlara en ufak bir zarar verir ya da haklarını istismar ederse onunda dimdik karşısında dururuz. Dilek Uğur kendini adeta bu masumlara adamış maddi manevi bütün imkânlarını onların kurtuluşu için, yaşam hakkı için sunmuş erdemli bir insandır. Sayın Başkan’ın açıklaması birçok talihsiz yorumu barındırmakla kalmayıp adeta hedef göstermektedir. Ne bizler nede aklı selim hiç bir insandan kabul görmesi imkânsızdır.

 

Elif Arzu EREN

 

**

 

Başkanım ayrıca alt kadronuz en ufak bir eleştiride bile hayvanseverlere, gönüllülere çocuk gibi küsüyor. Hizmet vermeyi de iletişimi de kesiyor hatta telefonları bile açmıyor. Tavır alıyor, işleri yokuşa sürüyor. Oysa hayatıyla oynadıkları bizim 365 gün canımızı dişimize takip beslediğimiz tedavi ettirdiğimiz emek, para ve sevgi kattığımız canlar. Buna rağmen biz sizlere küsüyor muyuz. İşbirligini iletişimi kesiyor muyuz? Tavır alıp trip atıyor muyuz? Hizmet anlayışı bu mudur? Vatandaşa küsen belediye olabilir mi?

 

Meryem MERİÇ

 

**

 

… Çıkardığımız günkü videoyu paylaşıyorum. Ayrıca önceden nerede yaşadığını araştırmanızı isterim. Size söylendiği gibi tehlikeli bir yerde de değil, trafikten uzak, çok korunaklı bir yerde. Her gün alanlarda olan bizleri de dinlemenizi isterdik, sessiz kullarınızın sorunlarını, yaşadıklarını, maruz kaldıklarını düzeltmeniz için. Video belki size ışık tutar.”

 

Dilek UĞUR

 

**

 

Olmamış sayın belediye başkanımız, sokaktaki o canlara zaten bir avuç insan zamanlarından, ailelerinden, paralarından sonsuz fedakarlık yaparken hiçbir siyasi amaç gütmeyen bu güzel insanlara sahip çıkmak vicdan meselesidir.

 

Birol ATALAY

 

**

Başkanım. Sokak hayvanları ile ilgili açıklamalarınız maalesef çok talihsiz olmuş. Alt kadronuzun size aktardıkları çarpıtılmış ve yalan beyanlardır. Defalarca başvurduğumuz randevu taleplerimizi reddetmemiş olsaydınız alt kadronuzun yıllardır yaptığı kanuna aykırı işlemlerden ve hayvanların bunu nasıl canıyla ödediğinden haberdar olacaktınız. Halen hayvansever gönüllülerin size anlatmaya çalıştığı meramı duymamakta, dinlememekte direniyorsunuz. Hayvanlar canlıdır ve siyaset üstüdür. Kimse ne size ne belediyenize ne de alt kadronuza iftira atmıyor. Belediyenizle ilgili tüm haberler tamamen doğrudur..

 

Aybige KARAŞAHİNOĞLU

 

**

 

 İBB’nin araç görüntülerini ekrana aktarırır mısınız?

 

-Bir süre sonra- Video görüntülerini ekrana aktaramıyor musunuz?

 

İBB’nin araç görüntülerini ekrana aktarırır mısınız?

 

Celal ÇELİKBİLEK

 

 

**

 

İftiralara verilecek en büyük cevap başkanım, her daim gövdemle senin yanındayız. Seni yedirtmeyiz. Gebzemizin geleceği senin ile büyüyecek. Rabbim sana güç kuvvet versin.

 

Turgut ATMACA

 

**

 

Bu gibi basın toplantıları tüm belediyelere örnek olmalı maşallah. Başkanım başarılarınızın ve Gebze halkına hizmetlerinizin devamını dilerim.

 

Bir süre sonra -  Her zaman Gebze Halkı yanındadır. Sayın başkanım....

Levent BIYIK

 

**

 

Saygı değer belediye başkanım, sevgi ve saygılarımla. Siz işinizi Allah için yaparsınız, onlarda menfaat ve çıkar için yaparlar artık kin nefret içinde. Durmak yok yola devam inşallah.

 

Burhanettin BUKSU

 

**

 

Tek tek konuşun. Başkanın konuştuğu anlaşılmıyor.

 

 

Merih ÖZŞAHİN

 

**

Halka hizmet eden halkın insanı

 

Ferhat ÇAĞALA

 

**

 

Sayın başkanım, *dernekler perişan bir durumda. Bu dernekler hepimize lazım dolayısıyla siyasilere de lazım. Bu sivil toplum kuruluşlarını da gündeme almanızı tavsiye ederim, selamlar

 

*dernekler: Hemşeri derneklerinin kast edildiği sanılıyor.

 

Mahir TEZCAN

 

**

Kirazpınar’da çok bırakıyorlar başkanım vallahi bir tane var kapıda ayakkabı terlik bırakmıyor

 

Ömer YAŞAR

 

**

 

Hizmet yolunda toplantısı hayırlı uğurlu olsun inşallah başkanım devam.

 

Mustafa KORKUSUZ

 

**

 

Başkanım Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah.

 

Mehmet KARA – Mustafa KARABIYIK – Naim YAZAROĞLU

 

**

Fitneciler

 

Derindilek AVCI

 

**

Başkanım seni kimseye yedirmeyiz İnşaAllah.

 

 

Emre CEYLAN

 

**

Zihniyeti olmayan insanlardan Allah sizi korusun.

 

Nizamettin YAŞAR

**

 

Dadaş Başkanımız çalışıyor...Çalışınca başarıyor... Başarınca oluyor...

 

Ayfer KARA

 

**

 

Daha haaalaaa CHP diyorsunuz yaa…

 

Filiz METİN

Bu yazı toplam 1263 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
Aktan Uslu Arşivi