Gözen ağırladı. Günay gidip dinledi. İlhan buluşturuyor

Gözen ağırladı. Günay gidip dinledi. İlhan buluşturuyor

Vali Yavuz’un ardından Kaymakam Gözen tarafından ağırlanan Baldur’un grevdeki işçiler Bürokrat İlhan Aydın’ın arabulucuğunda işveren temsilcileri ile masaya oturacak. AKP İlçe Başkanı Günay’ın Migros Depo ziyareti parti tabanınca çok beğenildi

Baldur Süspansiyan’un grevdeki işçilerini Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’un ardından Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen de ağırladı. Valisi Seddar Yavuz’un Baldur Grevi’nde arabulucukla görevlendirdiği Sanayi ve Ticaret İl Müdürü İlhan Aydın tarafları 08 Şubat Pazartesi günü 10.30’da müdürlüğünde bir araya getirecek. AKP Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay, Migros Depo’da direnişçi işçilere konuk olurken AKP İl Teşkilatı için rapor hazırladıklarını söyledi.

YAVUZ’UN ARDINDAN GÖZEN DE AĞIRLADI

 

1-336.jpg

Çayırova’nın Şekerpınar Mahallesi’nde birbirine çok yakın mesafedeki bir direniş bir grevin uzlaşıyla sona ermesinde umutlar yeşerdi. Baldur Grevi’nde BMİS Gebze 2 No’lu Şube’nin randevu talebine “Pandemi var” diye olumsuz yanıt veren Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’un heyeti kabulünün ardından tavır değiştirdi. Şube Başkanı Necmettin Aydın ve bir grup işçiyi makamında ağırladı.

 

05 ŞUBAT’IN EN ÇOK BEĞENİLEN ZİYARETİ

 

AKP Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay, Migros Depo’da direnişçi işçilere konuk olurken AKP İl Teşkilatı için rapor hazırladıklarını söyledi.

https://www.gebzehaber.net/migros-depo-direnisi-akp-ile-raporlaniyor-70330h.htm

Günay ziyareti sosyal medyadaki sayfasından paylaşırken bu hamlesi partisinin tabanı tarafından da büyük takdir gördü. Günay, 05 Şubat’ta Facebook sayfasın ziyaretlerinin ve temaslarının fotoğraflarını özet bilgiyle paylaştı.

Şekerpınar Mahallesi Muhtarı Abdulkadir Güner’i ziyareti 172 beğeni ve iki yorum, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Mustafa Güven’i ziyareti 166 beğeni ve bir yorum alırken bir kişi tarafından paylaşıldı.

Migros Depo’nun direnişteki işçilerini ziyareti ise 267 beğeni ve 14 yorum alırken üç kişi tarafından da paylaşıldı.

Öte yandan Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’un Baldur Grevi’nde arabulucukla görevlendirdiği Sanayi ve Ticaret İl Müdürü İlhan Aydın tarafları yarın (08 Şubat Pazartesi) 10.30’da müdürlüğünde bir araya getirecek.

https://www.gebzehaber.net/grevin-46nci-gununde-taraflari-ilhan-aydin-bulusturacak-70318h.htm

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.