Grevin 46’ncı gününde tarafları İlhan Aydın buluşturacak

Grevin 46’ncı gününde tarafları İlhan Aydın buluşturacak

Çayırova’daki Baldur Süspansiyon Grevi’ne dair Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’un arabulucu olarak görevlendirdiği Sanayi ve Ticaret Kocaeli İl Müdürü İlhan Aydın tarafları grevin 46’ncı günü, 8 Şubat Pazartesi İzmit’teki müdürlükte bir araya gelecek

DİSK Birleşik Metal-İş Sendikası Gebze 2 No’lu Şubesi’nin örgütlü olduğu Çayırova’daki Baldur Süspansiyon’da 05 Ocak günü başlayan grev günümüz (05 Şubat Cuma) 43’ncü gününe girdi.

VALİ YAVUZ GÖREVLENDİRMİŞTİ

 

baldur-007.jpg

Grevde en kritik aşamalardan biri Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’un bir süre önce BMİS Gebze 2 No’lu Şube Başkanı Necmettin Aydın ve beraberinde bir grup işçiyi ağırladığı gün yaşanmıştı. Görüşmede Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Nurettin Nacar, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü İlhan Aydın ile birlikte İŞKUR Müdürlüğü yetkilileri de yer almıştı.

ilhan-aydin-002.jpg

Vali Yavuz o toplantıda, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü İlhan Aydın’ı arabulucu olarak görevlendirmişti.

İZMİT’TE KRİKİT RANDEVU

Yine bunun yansıması olarak grevin 46’ncı gününe denk gelen 08 Şubat Pazartesi günü saat 10.30’da İlhan Aydın’ın ev sahipliğinde taraflar bir araya gelecek. İzmit’te Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü’nde gerçekleşecek kritik görüşmenin sonucu şimdiden merak uyandırdı.

HEYETE KAYMAKAM GÖZEN DE AĞIRLADI

Öte yandan BMİS Gebze 2 No’lu Şube Başkanı Necmettin Aydın bir süre önce Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen tarafından da ağırlandıklarını söyledi. Hatırlanacağı üzere Gözen sendikanın randevu talebine Özel Kalem Müdürlüğü aracılığıyla verdiği yanıtta pandemi gerekçesiyle toplantı yapılmadığını öne sürmüş ve talebi geri çevirmişti. (Haber Merkezi)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.