EnFest Coşkusu Atakan Çelik ve Safa Sarı ile Zirve Yaptı!
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı bu yıl 3 güne yayılan EnFest etkinlikleriyle kutladı. Gençlerin bayram coşkusuna ortak olan isimler arasında BKM Mutfak oyuncuları Atakan Çelik ve Safa Sarı da vardı. İzmit Milli İrade Meydanı'nda düzenlenen festivalde kahkaha ve enerji doruğa çıktı.
Sahne performanslarıyla gençleri kahkahalara boğan Atakan Çelik ve Safa Sarı, samimi tavırları ve esprili yaklaşımlarıyla tam not aldı. Programın sonunda Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Raşit Fidan, sevilen oyunculara şampiyon Kocaelispor'un formasını hediye etti.
GENÇLERE UMUT VE EĞLENCE MESAJLARI
Atakan Çelik, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ni festival organizasyonu için tebrik ederek, gençlere "Umutlarını hiçbir zaman kaybetmeyin ve bu ülke için çalışmaya devam edin. Çünkü ülkesini en çok seven, en çok çalışandır" mesajını verdi. Safa Sarı ise gençlere yönelik "Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ni tebrik ediyorum. Gençler için müthiş bir alan yapmışlar... Sevdiğiniz işi yapın, hayatın tadını çıkarın, eğlenmeye bakın" sözleriyle tavsiyelerde bulundu.
EnFest, spor, kültür, sanat ve teknoloji alanındaki çeşitli etkinliklerle Kocaeli gençliğine unutulmaz bir 19 Mayıs yaşatmaya devam ediyor. Etkinlik alanındaki sahne gösterileri, atölye çalışmaları ve interaktif aktivitelerle gençler gönüllerince eğleniyor.
Kaynak:
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.