CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI    Vali Aktaş'ı Ziyaret Ettiler

CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI Vali Aktaş'ı Ziyaret Ettiler

Her yıl 1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanmakta olan “Camiler ve Din Görevlileri Haftası” münasebetiyle Kocaeli İl Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu ve beraberindekiler, Vali İlhami Aktaş’ı ziyaret ettiler.

Gerçekleştirilen ziyarette Kocaeli İl Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu, Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri çerçevesinde yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi vererek kabullerinden dolayı Vali Aktaş’a teşekkürlerini iletti.

Ziyarette Kocaeli İl Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu’na Gölkent Erkek Yatılı Hafızlık Kuran Kursu Dernek Başkanı Kadir Çelikiz,İl Müftü Yardımcısı Melek Alçın, Körfez İlçe Müftüsü Muhammet Aydın, İl Vaizi Nafis Karaaslan, İmam Mahmut Sunar ve Kur’an Kursu Öğreticisi Nurcan Kapsız eşlik etti.

Misafirleriyle bir süre sohbet eden Vali Aktaş, tüm Diyanet Teşkilatı mensuplarının Camiler ve Din Görevlileri Haftasını tebrik ederek, görevlerinde başarılar diledi.

Kaynak:Barış Ayar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.