Altıntel’de Büyükşehir topu Şayir’e atmış

Altıntel’de Büyükşehir topu Şayir’e atmış

CHP Dilovası İlçe eski Başkanı İsmail Kaya, Altıntel’in yeni tanklar vakasında Büyükşehir’in topu Dilovası Belediyesi’ne attığını öne sürdü.

Dilovası’nın son yeşil alanı Adatepe’de Altıntel firması tarafından kurulmak istenen yeni tanklara dair yeni bir iddia ortaya atıldı. CHP Dilovası İlçe eski Başkanı İsmail Kaya, Altıntel’in yeni tanklar vakasında Büyükşehir’in topu Dilovası Belediyesi’ne attığını öne sürdü. İsmail Kaya konuya dair şunları kaydetti:
BÜYÜKŞEHİR TOPU DİLOVASI’NA ATMIŞ

“Geçenlerde Altıntel Liman İşletmeleri’nin ÇED toplantısı olmuştu. Bu toplantıya katılan vatandaşlar, kimyasal tankların yapılacağı yerin ormandan kiralandığı,  yerleşim alanlarına çok yakın olduğu ve en önemlisi Anayasa’nın 169’ncu maddesine aykırı olduğu için tepki gösterdi. ÇED toplantısına katılan, Altıntel personeli haricindeki tüm vatandaşlar olumsuz görüş bildirdi. Yeni edindiğimiz bilgiye göre Kocaeli Büyükşehir Belediyesi topu Dilovası Belediyesi’ne atmış. Yani Altıntel kimyasal tank projeleri ve Dilovası’nın kaderi Dilovası Belediye Başkanı Sayın Hamza Şayir’in iki dudağı arasında.  Kamuoyu ve biz Dilovası halkı bunu sabırla bekliyoruz. Dileğimiz Altıntel Liman İşletmeleri’ne dair ÇED toplantısından olumsuz kararının çıkması.”
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.