Özel İlim’de diyetisyen Taraz göreve başladı

Özel İlim’de diyetisyen Taraz göreve başladı

Özel İlim Eğitim Kurumları kadrosuna Diyetisyen Büşra Taraz’ı kattı. Okul Müdürü Halil Bulut ‘’Akademik başarının yanında spor, sanat gibi etkinliklere...

Özel İlim Eğitim Kurumları kadrosuna Diyetisyen Büşra Taraz’ı kattı. Okul Müdürü Halil Bulut ‘’Akademik başarının yanında spor, sanat gibi etkinliklere verdiğimiz değeri, öğrencilerimizin sağlığına ve gelişimlerine de veriyoruz. Okulumuzda 2.dönem itibariyle Beslenme ve Diyetetik Uzmanı Büşra Taraz bu konuda haftanın 5 günü, okulumuzda olup, öğrencilerimizin yedikleri yemeklerden, gelişimlerine kadar her konuda destek verecektir’’ dedi.

Büşra Taraz Kimdir?

30.03.1992 İstanbul’da doğdu. İlkokul-Ortaokulu Gebze’de, Liseyi İstanbul’da okuduktan sonra Marmara Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümünü bitirdi. Bu yıllar içerisinde İstanbul Medipol Üniversitesi’nin düzenlemiş olduğu ‘’ Metabolik-Bariatrik Cerrahide Beslenme ve Yaklaşımı ve Bariatrik Cerrahi Diyetisyenliği Kursu’’ ve ‘’Çocuk ve Ergenlik Döneminde Tip 1 Diyabette Beslenme ve Karbonhidrat sayımı Kursu’’ na katılarak sertifikalarını aldı. Marmara Üniversitesi’nde düzenlenen ‘’Mesleki Oryantasyon ve Meslek Ufkunun Geliştirilmesi’’ seminerine ve ‘’2014 İstanbul Sağlık ve Beslenme Bienali’’ne katıldı. Marmara Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Kartal Soğanlık Aile Sağlığı Merkezi ve Özel Anadolu Sağlık Merkezi’nde staj deneyimi kazandı.2016-2017 eğitim-öğretim yılı 2.dönem itibariyle Beslenme ve Diyetetik Uzmanı olarak Özel İlim Koleji ailesindeki yerini aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.