Derince limanında patlama!

Derince limanında patlama!

Derince'de bulunan Safiport limanında, İZAYDAŞ tarafından kiralanan bir geri dönüşüm tankında sıkışma nedeniyle patlama meydana geldi. Olay sonucu çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile kontrol altına alındı.

Derince'de bulunan Safiport limanında sabah saatlerinde patlama meydana geldi. İlk belirlemelere göre, İZAYDAŞ'ın kiralamış olduğu bir geri dönüşüm tankında sıkışma sonucu yaşanan küçük çaplı patlama, bölgede paniğe neden oldu. Liman yetkilileri ve çalışanların 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarı sonrasında, bölgeye sağlık, polis, itfaiye, UMKE ve AFAD ekipleri sevk edildi. Yangın kontrol altına alınırken, olayda herhangi bir can kaybı ve yaralanma yaşanmadığı öğrenildi. Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

VALİLİK'TEN AÇIKLAMA

Öte yandan Kocaeli Valiliği tarafından, olay sonrası yapılan yazılı açıklamada “Derince ilçemizde bulunan liman çevresindeki atık tankında küçük çaplı bir patlama meydana gelmiştir. Olayla ilgili bilgi sahibi olunur olunmaz Vali Seddar Yavuz’un talimatları doğrultusunda olay mahalline AFAD, İtfaiye, Sağlık ve Güvenlik Güçleri yönlendirilmiştir .İlgili birimlerimizce gerekli güvenlik tedbirleri alındıktan sonra soğutma çalışmalarına başlanmıştır. Herhangi bir yaralanma olmamakla birlikte, meydana gelen olayla ilgili inceleme başlatılmıştır. Geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur”

Kaynak:Abbas Çakar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.