GEBZESPOR ATEŞLE OYNUYOR: 0-1

GEBZESPOR ATEŞLE OYNUYOR: 0-1

3.lig temsilcimiz Gebzespor düşüşüne çare bulamıyor. 21.haftaya  21 puanla giren mor menekşeler kritik maçta kendi saha ve seyircisi önünde 17 puanlı Büyükçekmece Tepecikspor’a 1-0 yenilerek ateş çemberinin içine girdi. Gebzespor’la tehlike hattı arasında

 

3.lig temsilcimiz Gebzespor düşüşüne çare bulamıyor. 21.haftaya  21 puanla giren mor menekşeler kritik maçta kendi saha ve seyircisi önünde 17 puanlı Büyükçekmece Tepecikspor’a 1-0 yenilerek ateş çemberinin içine girdi. Gebzespor’la tehlike hattı arasında sadece 1 puan fark kaldı.

RESMEN DÜŞMEME ADAYIYIZ

İkinci yarıya Şile Yıldız galibiyetiyle başlayarak taraftarlarını üst sıralar için umutlandıran Gebzespor camiaya adeta yalancı baharı yaşatıyor.

Peş peşe oynadığı Hekimoğlu Trabzon ve Batman Petrol maçlarını 2-0’lık yenilgilerle kapatan temsilcimiz Yomra deplasmanından 1 puanla ayrılmıştı.

Bu hafta sahasında ligde kalma mücadelesi veren ve zor günler geçiren Büyükçekmece Tepecikspor’u yenip alt sıralardan kurtulmayı hedefleyen Gebzespor zayıf rakibi karşısında taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı. Rakibine kendi saha ve seyircisi önünde 1-0 yenilen ve maçı kazanacak goller bulamayan Gebzespor sahadan yenilgiyle ayrıldı ve resmen ligden düşmeme mücadelesi verecek takımların arasına girdi.

Gebzespor ligin 12.haftasında önümüzdeki hafta Erzin Belediyespor’un deplasmanda konuğu olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.