1566 sporcu mücadele etti

1566 sporcu mücadele etti

İller Arası Karate Lig final müsabakaları, Kocaeli’de yapıldı. 23 ilden 85 kulüp ve 1566 sporcunun mücadele ettiği, birbirinden çekişmeli maçlara sahne oldu.

Kocaeli ev sahipliğinde, düzenlenen “İller Arası Karate Lig” final müsabakaları, Yahya kaptan Şehit Polis Recep Topaloğlu kapalı spor Salonu’nda gerçekleştirildi.

23 ilden 85 kulüp ve 1566 sporcunun mücadele ettiği, birbirinden çekişmeli maçlara sahne oldu. Organizasyon başkanı Hazım Özdemir, il hakem kurulu başkanı Yaşar Coşkun ve ekibinin özverili çalışmalarıyla katılımın yoğun olduğu bu turnuva 8 tatemide kata ve kumite karşılaşmalarıyla sorunsuz bir şekilde bir günde yapıldı.

Dereceye giren sporculara madalyaları, genel klasmanda ilk dört giren kulüplere kupalar verildi.

TEBRİK VE TEŞEKKÜR

Kağıtspor Kulüp Başkanı İbrahim Ercin; “Bizim için anlamlı bir turnuva oldu, misafirimiz olarak ağırladığımız tüm kulüplerimize ve tüm katılımcılarımıza çok teşekkür ediyorum. Karate’nin gelişimi için bu turnuvaların devamı gelecek sezonlarda da yapmayı planlıyoruz. Bu turnuvamıza katılım sağlayan kulüplerimize, antrenörlerimize, hakemlerimize, organizasyon ekibimize, emeği geçen ve tüm katılımcılarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum. Burada sporcularımızın kazandığı madalyaların manevi değeri çok büyük, hepsini tebrik ediyorum” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.