Bundan sonra da  Gebze ile beraberiz

Bundan sonra da Gebze ile beraberiz

TMMOB Mimarlar Odası Kocaeli Şube Başkanı Alper Dülger, Gebze Temsilciliği’nin kongresinde iki adaylı yarışın çok güzel olduğunu söyledi. Sandık öncesi konuşan Dülger, “Şube olarak bundan sonra da Gebze ile beraber bu kentin mimari sorunlarını çözmeyi şiar edineceğiz” dedi

Kocaeli Mimarlar Odası Başkanı Füsun Yılmaz Deniz, Gebze’de askeri alanda yapılacak projeyi önce mimari açıdan sonra kent bütünlüğü üzerinden sorguladı. Deniz, "Yapılaşmanın tek getirisi daha fazla küresel ısınmadır" dedi. (Ocak 2021 / Kocaeli Şube ve Gebze Temsilciliği’nin İzmit Taş Bina’daki ortak basın toplantısından.)

https://www.gebzehaber.net/yapilasmanin-tek-getirisi-daha-fazla-kuresel-isinmadir-69504h.htm

Mimarlar Odası Kocaeli Şubesi Başkanı Füsun Yılmaz Deniz’in anlattıklarına göre; iktidarın sahtekârlıklara zemin açan, ilimizde de insan hayatını riske eden gaflarında imdada, zaman zaman hedef gösterdiği TMMOB, namı diğer halkın mühendisleri yetişmiş (Nisan 2021 / Gebze Ticaret Odası’ndaki ‘Mesleki denetim’ toplantısından)

https://www.gebzehaber.net/iktidarin-gafi-ve-halkin-imdadina-tmmob-yetismis-72096h.htm

Mimarlar Odası Kocaeli Şube Başkanı Füsun Yılmaz Deniz, 2020'de Kocaeli’de 102 mühendisin bir, üç “mühendisin” ise 100’ün üzerinde ruhsat işi aldığını belirtip, “İmzacılar, senelerdir uğraştığımız kişiler. Birlik olamayınca hep çuvallıyoruz" dedi. (Nisan 2021 / Gebze Ticaret Odası’ndaki ‘Mesleki denetim’ toplantısından)

https://www.gebzehaber.net/mimarlar-senelerdir-imzacilarla-bogusuyor-72147h.htm

TMMOB Mimarlar Odası Kocaeli Şubesi'nin gerçekleşen kongresinde tek aday olan Alper Dülger odanın yeni başkanı oldu.

https://www.gebzehaber.net/mimarlarda-yeni-baskan-dulger-82880h.htm

Mimarlar Odası Kocaeli Şubesi’nde başkanlık görevini geçen yıl ocak ayında gerçekleşen ve sandığa tek adayla gidilen kongrede; Füsun Yılmaz Deniz başkanlığındaki yönetimde de yer alan Alper Dülger yer aldı, şube ile temsilcilik arası iş birliği ve şubenin Gebze’ye ilgi ve desteği sürüyor.

REKABET ÇALIŞMA DÖNEMİNE YANSIR

mimarlar-109.jpg

Alper Dülger temsilcilin hafta sonu gerçekleşen 12’nci olağan kongresine şube sekreteri Gülşah Toprak Poyraz ile birlikte katıldı. Şube olarak bundan önce olduğu gibi bundan sonra da Gebze Temsilciliği ile beraber kenti yönetmeyi, kentin mimari sorunlarını çözmeyi şiar edineceğiz kaydeden Dülger, “Çok güzel bir heyecan iki adayın, listenin çıkması. Güzel bir katılım görüyorum. Bundan oldukça da mutluyum. Böyle rekabetler işin sonunda o heyecanı çalışma dönemine de yansıtır. Meslek açısından çok başarılı bir süreci geçirmiş oluruz diye umut ediyorum. Beraberiz. Hiçbir zaman ayrılmayacağız” dedi.

SEÇİLEN, KOLTUĞA YAPIŞMAZ UMARIM

mimarlar-106.jpg

Dülger, “Cenk Başkan veda konuşması yaptı ama ondan da ayrılmayacağız. Her ne kadar aramızda bazı kilometreler olsa da kalplerimiz her zaman birlikte olacak. Umarım herkeste Cenk Başkan gibi; bundan sonraki dönemde başkan ve yöneticiler iz bırakarak yoluna devam eder, o koltuğa yapışmadan ardından gelecek nesillere o koltuğu bırakabilir. Gebze için hayırlı olsun. Şehrimiz ve Kocaeli için. Tüm meslektaşlara başarılar diliyorum” diye konuştu.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.