“Yurttaşlarımız 16 Nisan’ın seçim olmadığını biliyor”

“Yurttaşlarımız 16 Nisan’ın seçim olmadığını biliyor”

 CHP Çayırova ilçe başkanı Selahattin Kaya, yaptığı basın açıklaması ile referandum sürecini değerlendirdi. Kaya açıklamasında; “Çalışmalarımızı...

 

CHP Çayırova ilçe başkanı Selahattin Kaya, yaptığı basın açıklaması ile referandum sürecini değerlendirdi. Kaya açıklamasında; “Çalışmalarımızı her türlü imkansızlığa rağmen inanç ve kararlılıkla sürdürüyoruz, milletin hayrına olamayan ülkemizi bir maceraya sürükleyecek bu anayasa değişikliğine hayır denmesi gerektiğini bunun bir siyasi parti meselesi ve bir seçim olmadığını belirterek anayasa değişikliğine neden hayır denmesi gerektiğini anlatıyoruz, vatandaşımızda büyük bir olgunluk içerisinde dinliyor, anlamaya çalışıyor. Ak Parti’nin olağanüstü bir kampanya yürütmek için her türlü imkanları kullandığını, biz de görüyoruz ,halkımız da görüyor. Daha şimdiden ses düzenli anons arabalarının gezmeye başladığını izliyoruz, Ak Parti yaptığı açıklama ile bütün binaları evet yazan dev bina giydirmeleri ile kaplayacaklarını belirtiyorlar, onlar paralarına güvenerek bütün binalara evet yazabilirler, yüksek ses çıkaran arabaları ile halkımıza evet deyin diyebilirler ancak şunu iyi bilsinler ki bizde kapı , kapı gezerek halkımızın gönlünü , yüreğini HAYIR ile donatacağız.” Dedi.

İlçe başkanı Selahattin Kaya ayrıca, “Referandum çalışmaları ile ilgili olarak genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu  28.03,2017 Salı günü saat 14.00’de  Gebze Osman Hamdi Bey kültür merkezinde Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası’nda bulunan sivil toplum örgütleri , dernek yöneticileri, sendikalarımız, esnaflarımızla buluşarak anayasa değişikliği ile ilgili düşüncelerini paylaşacak” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.