Yozgatlılar‘da nöbet değişimi

Yozgatlılar‘da nöbet değişimi

2 yıldır Gebze-Darıca-Dilovası-Çayırova Yozgatlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanlığını yürüten Kazım Çekilmez, görevi yardımcısı Murat Kocataş’a devretti.

Yapılan genel kurulda görevi Murat Kocataş’a devreden Kazım Çekilmez, ‘’Bu bir nöbet değişimidir. Bayrak değişimidir. Bu güne kadar birlikte yol yürüdüğümüz, hemşerimiz, dava arkadaşımız Murat Kocataş’a görevi devrediyorum. Elimizden gelen hizmetin en güzelini yapmak için gece-gündüz çalıştık. Çok güzel önemli hizmetlere imza attık. Aynı şekilde yeni gelen başkanımızda; bayrağı daha da yükseklere taşıyacaktır. Yine birlik ve beraberlik içinde, gurbette ki Yozgatlılara sahip çıkmak için çalışacağız’’dedi.

Murat Kocataş ise Kazım Çekilmez’e teşekkür ederek, ‘’Güzel hizmetlere imza attı. Kendisine ve yönetimine teşekkür ediyoruz. Yine birlik ve beraberlik içinde gece gündüz demeden çalışacağız. Bana bu görevi layık gören herkese can-ı gönülden teşekkür ediyorum. Gurbetteki Yozgatlıların sesi-soluğu ve destekçisi olmaya devam edeceğiz. Bizim amacımız, birlik ve beraberliği sağlamaktır’’ dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.