Yeni Atlas Okulları Sevgi Evlerini misafir etti

Yeni Atlas Okulları Sevgi Evlerini misafir etti

Özel Yeni Atlas okulları, okuldaki eğitim kalitesinin artırılması yanında öğrencilerin sosyal yönden geliştirilmesi için de önemli projelere imza atmaya...

Özel Yeni Atlas okulları, okuldaki eğitim kalitesinin artırılması yanında öğrencilerin sosyal yönden geliştirilmesi için de önemli projelere imza atmaya devam ediyor. Sevgi Evleri öğrencilerini ağırlayan okulda güzel görüntüler ortaya çıktı. 

Okul Aile Birliğinin çabalarıyla sosyal sorumluluk projesi kapsamında Çayırova Sevgi Evleri’nin öğrencileri Özel Yeni Atlas Okullarına konuk oldular. Sıcak bir karşılamadan sonra Okul Müdürü Yeliz Altunbaş’la sohbet edip çay içtiler. Okul Rehber Öğretmeni Tuba Erhal’ın hazırladığı “TEOG ve HAYATTA BAŞARILI OLMAK İÇİN NELER YAPILMALI?” unumun ardından lise türleri hakkında bilgi verildi. Güzel ve öğretici bilgi paylaşımından sonra öğrencilerin aktif olarak katıldığı oyunlar oynandı. Keyifli dakikalar yemek masasında da devam etti. Kendi küçük ancak anılarında büyük izler bırakacak hediye takdimleri yapıldıktan sonra bir daha buluşmak üzere uğurlandılar. Bu anlamlı etkinlik sonrası Okul Müdürü Yeliz Altunbaş kısa bir açıklama yaparak; “Bu davet öğrencilerimize artı bir değer kazandırdı. Dünyaya bakış açılarını değiştirdi. Verdiğimiz derslerin dışında akran dayanışması gerek kendi öğrencilerimiz gerekse okulumuza ziyaretleriyle bizleri onurlandıran kıymetli yavrularımızın hafızalarında olumlu etkileri olduğunu gördük ve mutlu olduk.”  dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.