Yavuz Çifti, gala programına katıldı

Yavuz Çifti, gala programına katıldı

“Özel Nedenlerin Engelleriyle Mücadele (ÖNEM)” projesi kapsamında Derince’de düzenlenen 4. Dönem Gala programı, Yavuz Çiftinin katılımlarıyla gerçekleştirildi.

ÖNEM projesi kapsamında tanımlanan dezavantajlardan birine haiz ve risk altındaki çocukların gönüllerine dokunmak, oluşabilecek riskleri önlemek amacıyla Vali Seddar Yavuz’un başlattığı ve 2020 yılında itibaren ilimizde gerçekleştirmeye devam ettiği ÖNEM Projesi kapsamında düzenlenen etkinlik ve programlar ile daha fazla çocuğun hayatına dokunuluyor ve onların geleceğine ışık tutuluyor.

Derince Sabancı Ortakları ve Çalışanları İlkokulu’nda düzenlenen gala programına; Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz’un yanı sıra Derince Kaymakamı Mustafa Demirelli ve eşi, İl Jandarma Komutanı Albay Murat Bozkurt, İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen, okul yönetimi, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Öğrenciler tarafından halk oyunu gösterileriyle karşılanan Yavuz Çifti, gösteri sonrası fuaye alanında öğrenciler tarafından yapılan el sanatları ve resim sergisini ziyaret ettiler.

Daha sonra Vali Yavuz eşi Selda Yavuz beraberindeki protokol üyelerinin salona geçmesiyle başlayan program; Saygı duruşu, İstiklal Marşı’nın okunması ve protokol konuşmalarıyla devam etti.

4.jpeg

5.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.