YAS-DER üyeleri doğa yürüyüşü yaptı

YAS-DER üyeleri doğa yürüyüşü yaptı

Darıca Yaşlılar ile Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği üyeleri, Kocaeli Sportif Havacılık ve Aktif Doğa Sporları KOSHADOS kulübü desteğiyle; Dümbüldek suyu mesire alanında doğa yürüyüşü yaptılar.

Gerçekleştirilen yürüyüşle ilgili olarak Darıca Yaşlılar ile Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği olarak yapılan açıklamada, “Çevremizdeki ve derneğimizdeki büyüklerimizle birlikte bugün bedenin yaşlandığını fakat ruhun ancak sen istersen yaşlandığını kanıtladık. 33 Katılımcı, Kocaeli Sportif Havacılık ve Aktif Doğa Sporları KOSHADOS kulübü desteğiyle gerçekleştirdiğimiz; Dümbüldek suyu mesire alanında 2 parkur şeklinde planlanan doğa yürüyüşünü tamamladık.  Dernek Yönetim Kurulu Sekreterimiz Aytül Kanburoğlu liderliğinde, Kulüp başkanı Emre Polat ve 2 Tahtalı İzci lideri Koshados Doğa ekip lideri Önder Debreli rehberliğinde gerçekleştirilen yürüyüşte Dümbükdek Dede Türbesine gidildi.

 

manset-2-093.jpeg

 

TEŞEKKÜR ETTİLER

Kuru dere yataklarında treking yapıldı, mantarlar incelendi, toplamda 6 km'lik parkur tamamlandı.  Mangal keyfinden sonra Darıca'ya dönüşe geçen yürüyüşçülerin mutluluk ve yorgunlukları gözlerinden okunuyordu. Büyüklerimizin uzun bir aradan sonra bir araya gelerek sosyalleşmesini sağlayan ‘Sonbahara Merhaba’ sloganıyla çıktığımız bu yolda desteklerinden dolayı Kulüp başkanı Emre Polat ve 2 Tahtalı İzci lideri Koshados Doğa ekip lideri Önder Debrelİ'ye rehberliklerinden ötürü, Darıca Belediye Başkanımız Sayın Muzaffer Bıyık nezdinde Darıca Belediyesi Garaj Amirliği'ne sağladıkları araç için, etkinliğe katılan Dernek büyüklerimiz, gönüllülerimiz ile iyilikdaşlarımıza teşekkür ediyoruz” denildi.

 

manset-1-030.jpeg

 

Haber: Barış AYAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.