Yas-Der genel protokol eğitimi aldı

Yas-Der genel protokol eğitimi aldı

Darıca Yaşlılarla Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği, Yas-Der’de yönetim kurulu ve üyeler, “Genel protokol kuralları eğitimi” aldı.

Darıca Yaşlılarla Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği, Yas-Der’de yönetim kurulu ve üyeler, “Genel protokol kuralları eğitimi” aldı. Yas-Der Başkanı Kudret Sekban hızla büyüyerek, ulusal anlamda bölge farklılığı gütmeksizin faaliyet göstermeye başlayan derneklerinin artan iş yükü ve çalışma temposuna ayak uydurabilmek, bu arada gerekli olan resmi kurum ve kuruluşlarla iletişimi doğru bir biçimde yürütebilmek için bu eğitimi aldıklarını kaydetti.

TEŞEKKÜR ETTİ

Sekban, “Bu eğitimi ilçemizde alabileceğimiz en yetkili kurum olan Darıca Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’ne müracaat ettik. Müdürümüz Sayın Süleyman Özdağ bu talebimize sıcak bakarak bu eğitimin gerçekleşmesine onay verdi. Eğitmenimiz Muzaffer Berk Aydın’ın sunumuyla edindiğimiz yeni bilgilerle çok daha bilinçli olarak, anlamlı projelerde yerimizi almaya devam edeceğiz” dedi. Sekban eğitimin sağlanmasına onay veren Darıca Halk Eğitim Merkezi Müdürü Süleyman Özdağ ve sunumu yapan eğitmen Muzaffer Berk Aydın’a teşekkür etti.

LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR HAFTASI

Öte yandan Yas-Der, Lösemili Çocuklar Haftası’nda da maske takarak farkındalık yarattı. Darıca Halk Eğitim Merkezi’nde gerçekleşen sunum sonrasında kurum personeli, seminer katılımcısı üyeler ile birlikte farkındalık yaratmak amacıyla maskelerle poz verdi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.