Yarı ömrü Bayburt yarı ömrü Gebze

Yarı ömrü Bayburt yarı ömrü Gebze

ADD Gebze Şube Disiplin Kurulu Başkanı ve Purut Kırtasiye’nin ikinci kuşak işleticisi Mehmet Purut’un annesi Münevver Purut hayatını kaybetti. 90 yaşındaki Bayburtlu Purut, ömrünün ikinci yarısını geçirdiği Gebze’de toprağa verildi

purut-cenaze-1.jpg

Atatürkçü Düşünce Derneği - ADD Gebze Şube Disiplin Kurulu Başkanı ve Purut Kırtasiye’nin ikinci kuşak işleticisi Mehmet Purut’un annesi Münevver Purut hayatını kaybetti. 90 yaşındaki Bayburtlu Purut, ömrünün ikinci yarısını geçirdiği Gebze’de toprağa verildi

TORUN ÇOCUĞUNU DA GÖRDÜ

 

purut-cenaze-3.jpg

Münevver Purut’un çocuklarından –soldan sağa- Aycan Akçelik, Neşe Aldoğan ve Mehmet Purut.

 

Aslen Bayburt eşrafından 90 yaşındaki ev kadını Münevver Purut yaşlılığa bağlı sebeplerden ötürü hayatını kaybetti. 47 senedir Gebze’de yaşamını sürdüren Münevver Purut; Purut Kırtasiye’nin kurucusu merhum Yaşar Purut’un eşi; Asuman Akgöz, Aycan Akçelik, Başar Ahmet Purut, Neşe Aldoğan ve Mehmet Purut’un anneleriydi. 7 torun sahibiydi ve torun çocuğu görmüştü.

MUTAASSIP VE DİNİ

İTAKATLARINA BAĞLIYDI

purut-cenaze-13.jpg

Mehmet Purut’un bacanağı Murat Getirel.

Purut Kırtasiye’nin ikinci nesil işleticisi Mehmet Purut cenazede taziyeleri kardeşleri ile birlikte kabul ederken ev kadını olarak beş evladını da üzerlerine titreyerek yetiştiren annelerinin memleketi Bayburt ile örtüşür şekilde mutaassıp ve hayatı boyunca dini itakatlarına bağlı bir kadın olarak yaşadığını söyledi.  

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

 

purut-cenaze-5.jpg

Cenaze namazına CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş (soldan ikinci) ve Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan da (soldan üçüncü) katıldı.

 

Münevver Purut’un cenaze namazına CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan ve Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, ADD Gebze Şube Başkanı Nilgün Aydın, GESLİMED Başkanı Bilal Dülger, CHP Gebze İlçe eski Sekreteri Serdar Tüze ve eski yöneticilerden Kenan Üner, CHP Gebze Güzeller Mahalle Başkanı Yasemin Savrancık Aktay’ın da aralarında bulunduğu sevenleri ile birlikte akrabaları, Purut Ailesi’nin dostları katıldı.

purut-cenaze-17.jpg

Münevver Purut; Çoban Mustafapaşa Camii’nde bugün (12 Kasım 2022) ikindi namazına müteakip İmam Bekir Aytekin tarafından kaldırılan cenaze namazının ardından Gebze Merkez Mezarlığı’nda toprağa verildi.

 

purut-cenaze-9.jpg

Gebze Yeni Haber Gazetesi olarak merhuma Allah’tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine sabır ve başsağlığı dileriz.  

purut-cenaze-12.jpg

 

Soldan sağa; CHP Gebze İlçe eski Sekreteri Serdar Tüze ve GESLİMED Başkanı Bilal Dülger de Mehmet Purut ve Purut Ailesi’ni acı günlerinde yalnız bırakmadı.

purut-cenaze-32.jpg

ADD Gebze Şube Başkanı Nilgün Aydın (soldaki) ve CHP Gebze Güzeller Mahallesi Başkanı Yasemin Savrancık Aktay.

 

purut-cenaze-11.jpgCHP Gebze İlçe eski yöneticilerinden Kenan Üner (soldan beşinci) ve Purut Ailesi’nin dost ve sevenleri Münevver Purut’u son yolculuğuna birlikte uğurladı.

 

purut-cenaze-2.jpgpurut-cenaze-7.jpgpurut-cenaze-8.jpgpurut-cenaze-10.jpgpurut-cenaze-14.jpgpurut-cenaze-15.jpgpurut-cenaze-16.jpgpurut-cenaze-18.jpgpurut-cenaze-19.jpgpurut-cenaze-20.jpgpurut-cenaze-21.jpgpurut-cenaze-22.jpgpurut-cenaze-23.jpgpurut-cenaze-24.jpgpurut-cenaze-25.jpgpurut-cenaze-26.jpgpurut-cenaze-26.jpgpurut-cenaze-26.jpgpurut-cenaze-27.jpgpurut-cenaze-28.jpgpurut-cenaze-29.jpgpurut-cenaze-30.jpgpurut-cenaze-31.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.