Yakup Yılmaz’ın anne acısı

Yakup Yılmaz’ın anne acısı

CHP Gebze İlçe eski başkanlarından Yakup Yılmaz bugün sabaha karşı annesini kaybetti. Fatma Yılmaz bugün Balıkesir Gökçeyazı’da toprağa verilecek

Cumhuriyet Halk Partisi Gebze İlçe Örgütü, 2021’e anne acısı ile başladı. CHP’nin eski ilçe başkanlarından, 2014 yerel seçimlerinde CHP’den Gebze Belediye Başkan adayı olan Balıkesir Gökçeyazı Belediyesi eski Başkanı Yakup Yılmaz annesi Fatma Yılmaz’ı kaybetti.

 

BUGÜN GÖKÇEYAZI’DA TOPRAĞA VERİLECEK

 

Yılmaz anne acısını sosyal medyadan şu ifadelerle paylaştı: “Bu sabaha karşı annem hakkın rahmetine kavuşmuştur. İki yıl sonra babam ile buluşmak üzere yolcu edeceğiz. Allah rahmet eylesin. Mekânı cennet olsun. Seni çok özleyeceğiz Anam. Gün içersinde Gökçeyazı'da toprağa vereceğiz.”

 

4 ÇOCUK, 9 TORUN,

7 TORUN ÇOCUĞU

yakup-yilmaz.jpg

85 yaşındaki Fatma Yılmaz, uzun süredir Alzhemier tedavisi görüyordu. Merhum Hacı İsmail Yılmaz’ın eşi olan Fatma Yılmaz; Yakup Yılmaz ile birlikte üçü kız dört çocuk annesiydi. 9 torun ve 7 torun çocuğu sahibiydi.

 

Gebze Yeni Haber Gazetesi olarak merhuma Allah’tan rahmet; Yılmaz Ailesi ile sevenlerine ve yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.