Vali Yavuz'dan Orman Yangınlarına Karşı Uyarı!

Vali Yavuz'dan Orman Yangınlarına Karşı Uyarı!

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, özel harekat polislerinin orman yangınlarına karşı teyakkuzda olduğunu belirterek, Kocaelili vatandaşları dikkatli olmaları konusunda bir kez daha uyardı.

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, aşırı sıcaklıklarla beraber oluşabilecek orman yangınlarına karşı Kocaelili vatandaşları uyardı. Orman yangınlarının önlenmesi amacıyla polis özel harekat ekiplerinin görevde olduğunu hatırlatan Vali Yavuz, "Lütfen ormanlarımızı koruyalım" çağrısında bulundu.

GÖZETLEME FAALİYETLERİ DEVAM EDİYOR

Vali Yavuz, orman yangınlarının önlenmesi için polis özel harekat ekiplerinin saha denetimlerine ve gözetleme faaliyetlerine devam ettiğini belirtti. Vali Yavuz şu ifadelere yer verdi: "Orman yangınlarının önlenmesi için Polis Özel Harekat ekiplerimiz saha denetimlerine ve gözetleme faaliyetlerine devam ediyor. Lütfen ormanlarımızı koruyalım!"

ORMANLARI KORUMAK HEPIMIZIN GOREVI

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz'un bu uyarısıyla birlikte, vatandaşların orman yangınlarına karşı daha dikkatli ve bilinçli olmaları önem taşıyor. Özellikle sıcak yaz günlerinde ormanlık alanlarda dikkatli olunması gerektiği, küçük bir ihmalin büyük felaketlere yol açabileceği unutulmamalı.

Kaynak:Abbas ÇAKAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.