Vali Yavuz, şehit ve gazi yakınlarıyla boğaz turu yaptı

Vali Yavuz, şehit ve gazi yakınlarıyla boğaz turu yaptı

Kocaeli Valisi Yavuz, Kocaeli Valiliği ve Sahil Güvenlik Marmara ve Boğazlar Bölge Komutanlığı TCGS Güven Komutanlığı tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle Şehit Aileleri, Gazi ve Gazi Aileleri onuruna düzenlenen seyir programına katıldı

Programa Vali Seddar Yavuz’un yanı sıra Sahil Güvenlik Marmara ve Boğazlar Bölge Komutanı Tuğamiral Tayfun Paşaoğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan V. Yaşar Çakmak,  Gölcük Deniz Ana Üs Komutanı Tuğamiral Aziz Bakıoğlu, Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı Ferhat Kapıcı, Başiskele Kaymakamı Necip Çakmak, İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Yavuz Selim Kapancı, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür V. Kamil Tüylüoğlu, şehit aileleri ile Gazi ve gazi aileleri katıldı. Tören mangası ile karşılanan Vali Seddar Yavuz, beraberindekiler ile birlikte Başiskele NATO iskelesinden seyrin gerçekleşeceği gemiye bindiler.

 

TOPLU FOTOĞRAF ÇEKİMİ İLE SON BULDU

Burada şehit aileleri, Gazi ve gazi aileleri ile yakından ilgilenen Vali Yavuz, her birinin masasına giderek bir süre sohbet etti, hal ve hatırlarını sordu. Çocuklarla da ilgilenen, onlarla seyir gemisini gezen Vali Yavuz, her birine hediyeler verdi.  İzmit Körfezi’nden başlayan seyir programı İstanbul Boğaz turu ile devam etti.  Yenilen yemeklerin ardından Sahil Güvenlik Marmara ve Boğazlar Bölge Komutanı Tuğamiral Tayfun Paşaoğlu günün anlam ve önemini belirten bir konuşma gerçekleştirdi. Konuşmaların ardından program; toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

 

manset-2-365.jpg

 

Haber: Ahmet Zeki AYAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.