Vali İlhami Aktaş,“İdareciler Günü” programına katıldı

Vali İlhami Aktaş,“İdareciler Günü” programına katıldı

Kocaeli Valisi İlhami Aktaş ve eşi Songül Aktaş, "10 Ocak İdareciler Günü" münasebetiyle ev sahipliğini yaptıkları yemek programında, il genelinde görev yapan mülki idare amirleriyle bir araya geldiler.

Düzenlenen programa; Vali İlhami Aktaş ve eşi Songül Aktaş’ın yanı sıra, Emekli Vali Gökhan Sözer ve eşi, Vali Yardımcıları, İlçe Kaymakamları, Emekli Vali Yardımcıları, Emekli Kaymakam, Kaymakam adayları ve eşleri katıldı.

İdareciler günlerini kutlayarak sözlerine başlayan Vali İlhami Aktaş, mülki idare amirlerine davetlerine icabetlerinden dolayı teşekkür etti.

Program, Vali İlhami Aktaş ve eşi Songül Aktaş, Mülki İdare Amir ve eşleri ile birlikte günün anısına toplu fotoğraf çekilmeleriyle sona erdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.