VALİ GÜZELOĞLU SPOR BASININI KONUK ETTİ

VALİ GÜZELOĞLU SPOR BASININI KONUK ETTİ

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu önceki gün yazılı ve görsel basının spor müdürleri ve spor köşe yazarlarıyla bir araya geldi. Valilik toplantı...

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu önceki gün yazılı ve görsel basının spor müdürleri ve spor köşe yazarlarıyla bir araya geldi.

 

Valilik toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya; Vali Hasan Basri Güzeloğlu’nun yanı sıra, Vali Yardımcısı Abdullah Etil, Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Cintımar, Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın ve  spor müdürleri ile spor köşe yazarları katıldı.

 Hasan Basri Güzeloğlu, yaptığı konuşmalarında; “Bugün spor anlamında ilimizde mevcut devam eden yapıyı, hem de bundan sonraki dönem ve süreç ile ilgili sizlerin görüş, düşünce, dilek ve önerilerini paylaşmak için buradayız.

 Gönlüm tıpkı kulüplere yapabildiğimiz ve yapmaya çalıştığımız gibi her birinizi ziyaret etmek, karşılıklı görüşmek arzuluyor ama takdir ederseniz ve tahmin edersiniz çok yoğun bir içerik içerisinde çalışıyoruz.Spor bir bütün olarak futbolu da içeren ve kapsayan bakışın çok daha ötesi bir etkinlik. Toplumsal, sosyal, ticari ve ekonomik çok önemli bir alan, bir içerikler silsilesidir. Bir açıdan bakarsanız aidiyetleri güçlendiren, duyguları geliştiren, duygudaşlığı artıran perspektif, bir açıdan bakarsanız disiplinler arası karşılıklı etkileşim ve geçirgenlik, çok önemli ekonomik zenginlik ve derinliktir.”  diyen Sayın Valimiz spor müdürü ve spor köşe yazarlarının düşünce, görüş, dileklerini aldı, sorularını cevaplayarak, katılımlarından dolayı teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.