VALİ GÜZELOĞLU EMRAH SAPA’NIN EŞİNİ ZİYARET ETTİ

VALİ GÜZELOĞLU EMRAH SAPA’NIN EŞİNİ ZİYARET ETTİ

SAYIN VALİMİZ EŞİ İLE BİRLİKTE DEMOKRASİ ŞEHİDİMİZ EMRAH SAPA’NIN EŞİNİ ZİYARET ETTİ Valimiz Sayın Hasan Basri Güzeloğlu eşi Sayın Ayşe...

SAYIN VALİMİZ EŞİ İLE BİRLİKTE DEMOKRASİ ŞEHİDİMİZ EMRAH SAPA’NIN EŞİNİ ZİYARET ETTİ

 

Valimiz Sayın Hasan Basri Güzeloğlu eşi Sayın Ayşe Güzeloğlu ile birlikte 15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında Ankara’da şehadet mertebesine erişen şehidimiz Emrah Sapa’nın eşini ziyaret etti.

Ziyarette; Valimiz Sayın Hasan Basri Güzeloğlu ve eşi Sayın Ayşe Güzeloğlu’na Başiskele Kaymakamı Atila Kantay ve eşi Müjgan Kantay eşlik etti.

Ziyaret sırasında şehit ailemizin hatırlarını soran ve taleplerini dinleyen Valimiz Sayın Hasan Basri Güzeloğlu; “15 Temmuz gecesi aziz milletimiz, dünyada emsali görülmemiş bir iman ve inançla, göğsünü tanklara, jetlere ve helikopterlere siper ederek, demokrasisine sahip çıkmış ve tarihe ismini yazdırmıştır. Ülkemizin birlik ve beraberliği için canlarını seve seve veren şehidimiz Emrah’ımızı ve tüm şehitlerimizi şükran ve minnetle anıyoruz, Ruhları şad olsun.” diyen Sayın Valimiz, her zaman şehit ailelerinin yanlarında olduklarını ifade etti.

Demokrasi Şehidimiz Emrah Sapa’nın eşi Ayşe Sapa ve kardeşi Emre Atım, hiçbir zaman bizleri yalnız bırakmayan Sayın Valimize ve hanımefendiye teşekkür ederek, ziyaretten duydukları  memnuniyetlerini  belirttiler.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.