Üstgeçit asansörleri Allaha emanet!

Üstgeçit asansörleri Allaha emanet!

Geçtiğimiz günlerde Barış Mahallesi’nde bir vatandaşın üstgeçit asansöründe mahsur kalması bu asansörlerin bakımlarının ne kadar yapılıp yapılmadığını gündeme getirdi.

Gebze Barış Mahallesi ve Eskihisar mahallelerinin birbirleriyle bağlantısını sağlayan Şehit Jandarma Komando Uzman Çavuş Polat Özbek Yaya Üst Geçidi’nin asansöründe kalan vatandaş uzun süreli uğraşlar sonucu kurtarıldı.

ASANSÖRDE MAHSUR KALDI

Alınan bilgiye göre, Gebze Barış Mahallesi ve Eskihisar mahallelerinin birbirleriyle bağlantısını sağlayan Şehit Jandarma Komando Uzman Çavuş Polat Özbek üstgeçidinin asansörünü kullanmak isteyen Mustafa Balcı (59)  isimli vatandaş asansörde mahsur kaldı.  Durumu itfaiyeye bildiren vatandaşı arıza yapan asansörden itfaiye ekipleri de çıkaramayınca Büyükşehir’den teknik ekiplerden yardım istendi.  Onlarda bir şey yapamayınca itfaiye  asansörün camlarını kırarak   vatandaşı kurtardı.

Asansörde kalan Mustafa Balcı ise gazetemizi arayarak, “Asansörde kaldım, itfaiye geldi çıkaramadılar bile havasızlıktan öleceğim. Bu nasıl bir şey neden asansörlerin bakımı yapılmıyor”diye tepki gösterdi.

2018’DE AÇILMIŞTI

Öte yandan asansörde mahsur kalan vatandaş uzun uğraşlar sonucu çıkarılırken, mahalle sakinleri ise Mayıs 2018’de dönemin Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu tarafından  açılarak hizmete giren  Şehit Jandarma Komando Uzman Çavuş Polat Özbek Üstgeçidi asansörünün yeterince  bakımının yapılmadığını belirterek tepki gösterdiler.

Öte yandan söz konusu üstgeçidin asansörü 1 yıl önce kimliği belirsiz kişi veya kişilerce  tahrip edilmişti. *Haber Merkezikirilmis.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.