ÜNİ Hodri Meydan'dan Şok Karar: Tribünlerden Çekildiklerini Açıkladılar

ÜNİ Hodri Meydan'dan Şok Karar: Tribünlerden Çekildiklerini Açıkladılar

Kocaelispor Kongresi'nin ardından yaşanan olaylar, taraftar gruplarını derinden etkiledi. ÜNİ Hodri Meydan, Recep Durul’un başkan seçildiği kongre sonrasında tribünlerden çekilme kararı aldığını duyurdu.

Kocaelispor Kongresi Gergin Geçti

Yahya Kaptan Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu'nda gerçekleştirilen Kocaelispor Kongresi, tatsız olaylarla gündeme geldi. Recep Durul’un başkan seçildiği kongrede, eski yönetimin ibrası sırasında arbede yaşandı. Kongre, taraftar grupları arasında büyük bir hayal kırıklığı yarattı.

ENES TABAN LİSTEDEN ÇEKİLDİ

ÜNİ Hodri Meydan'ın eski başkanlarından Enes Taban, yedek listede bulunmasına rağmen son anda adını sildirmişti. Bu gelişmenin ardından, ÜNİ Hodri Meydan kongre sonrasında tribünlerden çekilme kararı aldığını açıkladı.

ÜNİ Hodri Meydan'ın Açıklaması

Grup, kararlarını şu sözlerle duyurdu: “Kamuoyuna Duyurulur. Kurulduğu günden bu yana Kocaelisporluluk mottosunu her şeyin önüne koymuş bir aile olarak, mevcut çerçevede ÜNİ Hodri Meydan’ın Kocaelispor tribünlerinde bir yeri yoktur. ÜNİ Hodri Meydan tribünlerden çekilmiştir. Bundan sonra sadece rotamız 66!”

Kaynak:Abbas Çakar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.