TÜBİTAK MAM Verimlilik ve Teknoloji Fuarı'na katıldı

TÜBİTAK MAM Verimlilik ve Teknoloji Fuarı'na katıldı

TÜBİTAK MAM Ankara Bilim Üniversitesi tarafından ATO Congresium'da düzenlenen 4. Verimlilik ve Teknoloji Fuarı’n katıldı.

7’den 70’e tüm ziyaretçilerin ilgisini çeken Verimlilik ve Teknoloji Fuarı’nda savunma, sanayi, enerji, tarım, eğitim, ulaşım, sağlık, iletişim sektörlerinden Türkiye’nin ve dünyanın önde gelen kuruluşlarının katıldığı fuarda yüksek teknolojili ürünler ziyaretçilerin dikkatine sunuldu. Fuara Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Milli Savunma Bakanı Akar ve Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Dr. Ali Taha Koç ile bürokrasi ve İş dünyasından çok sayıda ziyaretçiyi katıldı.

 

SÜRDÜRÜLEBİLİR GELECEK TÜBİTAK MAM STANDINDA

TÜBİTAK MAM tarafından sergilenen, Çözünmüş Oksijen Probu Prototipi, Ultrases Destekli Kavitasyon Reaktörü, Yakıt Pili Modül ve Bileşenleri, Yakıt Pilli Güç Kaynağı, Fotovoltaik Temelli Güneş Enerjisi Santral Teknolojilerinin Geliştirilmesi (MİLGES), Fotovoltaik Mikro Evirici, Güç Kalitesi Çözümleyicisi, Gaz, Buhar ve Motor Türbin Kanatları, Akıllı Sebzelik Kutusu gibi yüksek teknolojili ürünler ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gördü.

 

manset-2-279.jpg

 

Haber: Barış AYAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.