Trabzonlular Derneği, Vali Yavuz'u ağırladı

Trabzonlular Derneği, Vali Yavuz'u ağırladı

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Gebze Trabzonlular Derneği’ni ziyaret ederek dernek başkanı Halil İbrahim Kadıoğlu ve yönetimiyle bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundu.

Gebze Trabzonlular Derneği’ni ziyaret eden Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, dernek başkanı Halil İbrahim Kadıoğlu ve yönetimiyle bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundu. Gebze Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit, Gebze Trabzonlular Derneği Başkanı Halil İbrahim Kadıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Vali Yavuz beraberindekiler ile birlikte dernek binasına geçerek burada Dernek tarafından sunulan hizmetler, uygulanan projeler ve faaliyetlerine ilişkin bilgiler aldı. Selamlama konuşmalarını yapan Gebze Trabzonlular Derneği Başkanı Halil İbrahim Kadıoğlu; “Sayın Valimizin Allah eksikliğini göstermesin. Allah kendilerinden razı olsun. Gerçekten bizden, halktan birisi. Sayın Valimizin ziyaretlerinden onur ve şeref duyduk” dedi.

 

VALİ YAVUZ’DAN TRABZONLULARA ÖVGÜ

Gebze Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit’in selamlama konuşmalarının ardından ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek sözlerine başlayan Kocaeli Valisi Seddar Yavuz yaptığı konuşmasında ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Öncelikle sizlerle bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Çünkü Trabzonlu kardeşlerimiz her gittiği yere bir dinamizm katıyor. Ticaretten sanayiye, siyasetten ekonomiye, sivil toplumla ilişkilere kadar her alanda aktif olarak yer alan dinamizm katan çok kıymetli şehrimizin evlatlarısınız. Hepinizin bildiği gibi istişare, bir araya gelme, dert ve sorunlarımızı konuşma, hal hatır ve hasbihal etme de bizim mesleğimizin ya da görevimizin en önemli parçalarından birisidir. İlimizde 12 bin civarında aile ziyareti yapıldı. Bunun yaklaşık iki bini ben ve eşime ait ziyaretlerdir.

 

KADIOĞLU’NDAN TEŞEKKÜR PLAKETİ

Yine bu kapsamda hemşeri dernekleri, vakıflar, diğer sivil toplum kuruluşlarına bizatihi gidip karşılıklı fikir alışverişinde bulunmak, ihtiyaç ve sorunları konuşmak üzere bir araya gelmeye gayret ediyoruz. Bugün de sizlerle bir arada olmak istedik. İyi ki varsınız, sizleri seviyoruz. Sizin Kocaeli’de olmanızdan da mutluyuz. Çünkü Karadeniz insanı her gittiği yere düzen, tertip getiren, hareketlilik getiren ve iddiası olan bir memleketin evlatlarıdır” dedi.

Konuşmaların ardından Gebze Trabzonlular Derneği Başkanı Halil İbrahim Kadıoğlu Vali Seddar Yavuz’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek plaket takdiminde bulundu. Karşılıklı istişarelerin yapıldığı ziyaret, toplu fotoğraf çekimi ile sonlandı.

 

dernek-1-002.jpg

 

dernek-3-001.jpg

 

Haber: Barış AYAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.