TKP’nin adayı Tozkoparan yoğun bakımda

TKP’nin adayı Tozkoparan yoğun bakımda

Son yerel seçimde TKP’den KBB adayı olan Sarkuysan emeklisi Mustafa Tozkoparan beyin kanaması geçirdi.

Gebze’de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen, işçi sınıfı mücadelesinde ön saflarda yer alan, son yerel seçimlerde Türkiye Komünist Partisi’nden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Mustafa Tozkoparan geçirdiği beyin kanaması sonrası yoğun bakıma alındı. Tozkoparan, 2018 seçimlerinde de Bu Düzen Değişmeli Platformu’ndan Kocaeli Bağımsız Milletvekili adayı oldu.

Sarkuysan fabrikasından işçi emeklisi olan Mustafa Tozkoparan üyesi olduğu Birleşik Metal-İş Sendikası’nda sürdürdüğü işçi mücadelesinde ön saflarda yer aldı. BMİS Gebze Şube Başkanı Selçuk Çiftçi, Tozkoparan’ın yoğun bakımda olduğunu sosyal medya hesabından şu sözlerle duyurdu:

“Üzerimizde fazlasıyla emeği olan, hakkı ödenmez abimiz büyüğümüz Mustafa Tozkoparan'ın geçirdiği beyin kanaması sonucu yoğun bakımda olduğunu öğrendik. İşçi sınıfı mücadelesinde ne kadar inatçı ve ne kadar inançlı olduğunu biliyoruz. Bu hastalığı da atlatıp kavgaya kaldığı yerden devam edeceği inanç ve umuduyla kendisine ve ailesine geçmiş olsun diliyorum.” (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.